Izišle fotografije

Nove epizode "Krune": Prvi pogled na trenutak kada je Kate očarala Williama u prozirnoj haljini

Streaming platforma objavila je fotografije scena koje ćemo uskoro gledati u mnogima omiljenoj seriji "Kruna", a vidjet ćemo scenu u kojoj je Kate oborila princa Williama s nogu.

Još sitno brojimo do dolaska drugog dijela mnogima omiljene serije o britanskoj kraljevskoj obitelji "Kruna". U finalnim nastavcima vidjet ćemo se kako su se princ i princeza od Walesa, točnije Kate i William zaljubili. Autori serije su ekranizirali i vjenčanje princa Charlesa i Camille iz 2005. godine, a prikazat će kako se kraljica Elizabeta II nosila sa smrću svoje majke, kao i voljene sestre, princeze Margaret.

image

Ovaj dio sezone će također pokazati smrt kraljičine sestre, princeze Margaret

INSTAGRAM NETFLIX

I dok mnogi jedva čekaju nastavak sezone, streaming platforma Netflix je fanovima priredila pravu poslasticu i objavila nove fotografije serije. Tako po prvi put možemo naslutiti kako izgledaju scene zaljubljivanja princa Williama i Kate Middleton. Riječ je o sceni u kojoj princeza Kate, tadašnja studentica St. Andrewsa imala "kratki izlet" u manekenske vode. Mlada glumica Meg Bellamy, koja glumi Kate, samouvjereno šeće na humanitarnoj modnoj reviji u prozirnoj haljini koju je dizajnirala Charlotte Todd. Po mnogima bio je to trenutak u kojem je očarala mladog princa Williama.

image

Charles, Harry i William na obiteljskom skijanju

INSTAGRAM NETFLIX
image

Princ Harry i princ William uživaju u društvu

INSTAGRAM NETFLIX
image

Meg Bellamy u ulozi Kate Middleton na reviji

INSTAGRAM NETFLIX
image

Posljednjih šest epizoda donosi početak ljubavne veze između buduće kraljice i kralja

INSTAGRAM NETFLIX

Sudeći po objavljenim fotografijama obožavatelje očekuje još puno zanimljivih situacija, ali i uvid u odnos princa Williama i Harryja s ocem Charlesom, kao i odnos dva brata. Posljednji dio sezone ima šest epizoda, a na Netflix stiže 14. prosinca.

image

Vjenčanje Camille i Charlesa

INSTAGRAM NETFLIX
image

Govor tadašnjeg britanskog premijera Tonyja Blaira

INSTAGRAM NETFLIX

U zadnjih šest epizoda Imelda Staunton će glumiti kraljicu Elizabetu, Jonathan Pryce je princ Philip, Leslie Manville princeza Margaret. Princa Charlesa glumi Dominic West dok je Olivia Williams Charlesova supruga Camilla Parker Bowles. Mlada glumica Meg Bellamy kojoj je ovo prva uloga u životu utjelovljuje Kate Middleton dok je Ed McVey princ William, a Luther Ford princ Harry.

Od prve sezone serija je oduševila gledatelje s pričom o najdugovječnijoj kraljici. "Kruna" je osvojila čak 21 prestižnu nagradu Emmy, a kipiće su doma ponijele Claire Foy i Olivia Colman za ulogu kraljice Elizabete, Matt Smith koji je glumio princa Philipa te Josh O‘Connor koji je u trećoj i četvrtoj sezoni utjelovio tadašnjeg princa Charlesa.

Linker
05. ožujak 2024 11:30