Fotografije: Profimedia

POPIS ZA BINGE

Noviteti i finalne sezone: 7 serija koje želimo gledati u ožujku

Od nekih serija se opraštamo, a neke, dugoočekivane nastavke, napokon ćemo moći gledati. Izdvajamo sedam noviteta.

Od nekih serija se opraštamo, a neke, dugoočekivane nastavke, napokon ćemo moći gledati. Izdvajamo sedam noviteta.

Succession

Na oduševljenje svih obožavatelja, napokon stiže četvrta sezona serije "Succession", nakon što nas je prethodna ostavila u napetom iščekivanju. Nažalost, istovremeno je riječ o posljednjoj sezoni HBO uspješnice. Nove epizode bit će dostupne na HBO Max platformi od 26. ožujka, a kao i do sad, očekuju nas skandali, izdaje i drama prljavo bogate obitelji Roy.

Mandalorian

Pedro Pascal, trenutno jedno od omiljenih lica s TV ekrana, vraća se u trećoj sezoni serije "Mandalorian". Serija je dio Star Wars svijeta i do sada je od gledatelja i kritike dobila samo pozitivne ocjene. Očekivanja su tim više veća, a nova sezona na Disney+ platformi na raspolaganju je od 1. ožujka.

Sex/Life

Ako ste se "nakačili" na ovu suvremenu sapunicu, od 2. ožujka na Netflixu pratite i drugu sezonu serije - u prvom planu je kućanica koja vodi sasvim običan život, ali i njezina ljubavna afera zbog koje se nađe u ljubavnom trokutu. Druga sezona obećava jednaku količinu drame, ljubavi i seksa.

Next in Fashion

Tan France u novoj sezoni vodi show uz manekenku Gigi Hadid - sezona je dostupna na Netflixu od 3. ožujka, a nova grupa ambicioznih dizajnera bori se za nagradu od 200 tisuća dolara.

You

Nakon prvog dijela četvrte sezone, Netflix će od 9. ožujka emitirati i ostatak, odnosno finale serije. Penn Badgley kao Joe i dalje se nalazi u Londonu, pa iako ova sezona nije pokupila najbolje kritike, valja završiti ono što je započeto.

Ted Lasso

Emmyjem nagrađena serija s Jasonom Sudeikisom u glavnoj ulozi vraća se na Apple TV+ s novom, trećom sezonom. Obožavatelji su čekali 18 mjeseci na nove epizode sportske-drama serije koja je prikovala za ekran svakoga tko je krenuo s bingeanjem.

Murder Mystery 2

Adam Sandler i Jennifer Aniston vraćaju se u drugom nastavku akcijske komedije "Murder Mystery". Prvi nastavak filma iz produkcije Netflixa objavljen je 2019. godine i prati bračni par koji je uhvaćen u istrazi ubojstva na jahti milijardera. Ocjena na IMDb-u je prosječna šestica - dakle, film s kojim se lako opustiti nakon napornog dana.

Linker
26. travanj 2024 00:59