Uoči Valentinova

Objavljen trailer serije koja uskoro stiže na Netflix, ovo bi mogao biti novi hit

Radnja serije "Jedan dan" prati dvoje prijatelja koji su se upoznali na dan mature 1988. godine te uspone i padove u njihovim životima kroz dvadeset godina prijateljstva. Glavne uloge tumače Leo Woodall, koji se proslavio ulogom Jacka u HBO-ovoj uspješnici "Bijeli lotos" i mlada glumica Ambika Mod.

Streaming platforma Netflix objavila je trailer za romantičnu seriju "Jedan dan", u kojoj ćemo moći uživati od 8. veljače 2024. godine. Serija je nastala je po istoimenom filmu iz 2011. godine u kojem su glavne uloge imali Anne Hathaway i Jim Sturgess. I film i serija su ekranizacija sjajnog ljubavnog romana i bestsellera Davida Nichollsa "Jedan dan". U seriji su glavne uloge pripale su 27-godišnjem glumcu Leu Woodallu, koji se proslavio ulogom "zločestog dečka" Jacka u HBO-ovoj uspješnici "Bijeli lotos" i zvijezdi u usponu Ambiki Mod. Serija ima 14 epizoda i prati dvoje diplomiranih studenata Emmu Morley i Dextera Mayhewa koji su se upoznali 1988. godine na sveučilištu u Edinburghu na dan mature.

Nakon zajedničke noći ipak su odlučili ostati prijatelji, a serija prati njihove zgode tijekom dvadeset godina poznanstva i druženja te kako im životi kreću u različitim smjerovima. Godinu dana nakon upoznavanja Emma radi kao konobarica u meksičkom restoranu, dok Dexter putuje svijetom, opija se i ima neozbiljne veze.

Ubrzo Dexter postane uspješan voditelj kasnonoćnog showa na televiziji, dok Emma dobiva posao učiteljice u jednoj školi te upoznaje komičara u usponu s kojim započinje vezu, no njihova isprepletenost tu ne prestaje, a brojni zanimljivi zapleti i intrige publiku će zasigurno prikovati pred TV ekrane.

Uz Woodalla i Mod, imat ćemo priliku gledati glumicu Eleanor Tomlinson, koja je glumila Jas u tinejdžerskom filmu "Angus, tange i pravo pravcato ljubljenje" i u Netflixovom filmu "Love Wedding Repeat". Društvo na ekranu će im praviti engleska glumica Joely Richardson koju pamtimo kao Juliju McNamara iz poznate serije "Reži me".

Ne sumnjamo da će "Jedan dan" postati jedan od najgledanijih naslova čim stigne na Netflix pa svi oni željni romantike ovu seriju koja stiže taman uoči Valentinova nikako ne smiju propustiti.

Linker
03. travanj 2024 06:04