ISTINITA PRIČA

Pisma puna psovki kriva su za dramu u susjedstvu: Pogledajte trailer za britansku komediju godine

Izašao je trailer za film u kojem poznata glumica glumi konzervativnu susjedu, za koju se na kraju ispostavi da stoji iza opakih psovki.

U komediji s elementima misterije moći ćemo gledati poznatu britansku glumicu Oliviju Colman u ulozi konzervativne Edith Swan te Jessie Buckley u ulozi Rose Gooding, mlade žene koja izravno kaže sve što misli, a zbog svojeg potpuno drugačijeg i tada neprihvatljivog karaktera bude optužena za pisanje pisama u kojima vrijeđa susjede. "Wicked Little Letters" film je čija je priča utemeljena na istinitom događaju iz dvadesetih godina prošlog stoljeća u Sussexu, a režirala ga je Thea Sharrock.

Dvije susjede - konzervativna Edith i irska imigrantkinja Rose - u fokusu su priče oko uvredljivih pisama punih psovki. Svi susjedi počinju primati anonimna pisma za koje optuže Rose, kojoj je zbog tih optužbi ugrožena egzistencija i skrbništvo nad maloljetnom kćeri. Iako nema nikakvih konretnih dokaza, osim što voli psovati, glavna je meta policije koja je uvjerena kako je upravo ona krivac. Ipak, policajka Gladys Mos odlučna je pronaći pravog krivca te u dogovoru s drugim ženama kreće u rješavanje misterije.

Film je ove godine premijerno prikazan na Toronto Film Festivalu, a u kina stiže u veljači iduće godine. Informacije za streaming servise još se čekaju.

Linker
24. travanj 2024 21:11