HBO PRESS
"The Regime"

Pogledajte trailer serije koju svi jedva čekaju: Od Kate Winslet u ovoj se ulozi puno očekuje

U seriji "The Regime" pridružuje joj se i poznati britanski glumac Hugh Grant, a imat ćemo ih priliku gledati od 3. ožujka na HBO-u.

U seriji "The Regime" pridružuje joj se i poznati britanski glumac Hugh Grant, a imat ćemo ih priliku gledati od 3. ožujka na HBO-u.

Kate Winslet uskoro se vraća na male ekrane u seriji "The Regime" koja će biti dostupna na HBO-u, a čiji je trailer napokon objavljen. Nakon što je oduševila u miniseriji "Mare iz Easttowna", za koju je osvojila prestižnu nagradu Emmy 2021. godine u kategoriji najbolje dramske glumice, novu ulogu britanske glumice mnogi s nestrpljenjem iščekuju.

Streaming servis HBO donosi mini seriju o kojoj još uvijek nema puno informacija u javnosti. Serija prati raspad autoritativnog režima u palači. Diktatoricu izmišljene srednjoeuropske autokracije glumi 48-godišnja Winslet čiji se lik suočava s prevarama koje prijete njezinom položaju na vlasti. Uz Kate, gledat ćemo i poznatog britanskog glumca Hugha Granta, koji glumi liberalnog vođu političke oporbe.

Šezdesettrogodišnjeg glumca ranije smo navikli gledati u romantičnim komedijama poput "Zapravo ljubav", "Dnevnik Bridget Jones" i "Dva tjedna za ljubav". Posljednjih godina odmaknuo se od takvih uloga, a mogli smo ga gledati u ozbiljnim dramskim serijama. Grant je oduševio publiku u seriji "Veoma engleski skandal", gdje je glumio liberalnog političara koji je u mladosti imao aferu s muškarcem te to želi zataškati. Engleski glumac posebice se istaknuo u HBO-ovoj seriji "Slom" u kojoj je glumio supruga Nicole Kidman. Za obje serije je bio nominiran za nagradu Emmy u kategoriji najboljeg glumca u miniseriji ili televizijskom filmu.

Serija "The Regime" ima šest epizoda, a potpisuju je autori hvaljene serije "Nasljeđe" - Will Tracy i Frank Rich, dok je za režiju zaslužan Stephen Frears, koji je režirao poznati biografski film "Kraljica". Serija će se premijerno prikazati 3. ožujka 2024. godine na HBO-u.

Linker
25. travanj 2024 23:55