LENNY KRAVITZ/YOUTUBE/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
kakav frajer

Poklon za kraj tjedna: Lenny Kravitz u spotu pleše potpuno gol

Poznati pjevač i gitarist objavio je novu pjesmu, a svojim seksepilnim izgledom oduševio je obožavateljice.

Poznati pjevač i gitarist objavio je novu pjesmu, a svojim seksepilnim izgledom oduševio je obožavateljice.

Slavni pjevač Lenny Kravitz objavio je novu pjesmu "TK421", a svoje obožavateljice oduševio jer se u spotu pojavio potpuno gol. U prvim scenama glazbenik leži u krevetu i pokazuje svoje mišiće, a kasnije pred kamerom stoji potpuno nag. Neke scene je snimio pod tušem, neke ispred umivaonika, a kroz cijeli video je plesao. Kravitz je otkrio svoje isklesane trbušne mišiće i tetovirane bicepse. Prekrižio je mišićave ruke i sa samo četiri prsta usmjerena prema dolje sakrio intimne dijelove tijela. Jedna scena 59-godišnjeg pjevača prikazuje potpuno golog iza skulpture gole žene čija je koža ukrašena zebrastim uzorkom dok joj je preko prsa prebačena glomazna ogrlica.

YouTube je naznačio da bi video spot mogao biti neprikladan za one koji su mlađi od 18 godina. Najavu za spot je objavio na svom Instagramu, a već je za par pokazanih kadrova dobio ogromne pohvale u komentarima. "Ne mogu vjerovati da ovaj čovjek ima 59 godina", "Ostala sam bez riječi", samo su neki od komentara obožavateljica poznatog pjevača. Na sam video spot brojne obožavateljice su mu uputile komplimente na račun izgleda: "Ne mogu vjerovati kako izgleda", "Ovaj čovjek uopće ne stari".

Pjesma TK421 nalazi se na Lennyjevom novom albumu "Blue Electric Light" koji bi trebao izaći 15. ožujka 2024. godine, a svoj posljednji studijski album "Raise Vibration" objavio je 2018. godine, koji se smjestio malo izvan prvih 40 na Billboardovoj ljestvici 200 najslušanijih albuma.

Legendarni pjevač i gitaristi vrlo je misteriozan oko svog ljubavnog života, ali ipak šuška se da je u vezi s 29 godina mlađom manekenkom i influencericom Anom Paulom Valle. Naime, paparazzi su par ulovili u ožujku dok su zajedno izlazili iz automobila ispred trgovine s luksuznom dizajnerskom odjećom u West Hollywoodu. Ipak čini se da Kravitz nije spreman podijeliti svoju vezu s javnošću. Na vrhuncu svoje slave, pjevač je izlazio s brojnim poznatim ljepoticama, a već je dvadeset godina njegov privatni život misteriji. Njegova posljednja ozbiljnija veza bila je sa slavnom manekenkom Adrianom Lima, s kojom je prohodao 2001. godine. Lima se pojavila u njegovom spotu "Yesterday is Gone", a u svibnju 2002. su se zaručili da bi samo godinu dana kasnije raskinuli.

Linker
26. travanj 2024 18:36