BENJIAMIN STRIKE
Povratak na početak

Poslušajte novi singl Nike Turković: "Umorile su me šljokice i uljepšavanja"

Pjesmom "Ima smisla" glazbenica najavljuje novi album. Snimila ju je u Rijeci, dok je spot nastao u okolici Kutine.

Pjesmom "Ima smisla" glazbenica najavljuje novi album. Snimila ju je u Rijeci, dok je spot nastao u okolici Kutine.

Nakon velikog uspjeha debitantskog albuma "11", Nika Turković predstavila je pjesmu "Ima smisla“, prvi singl s novog albuma koji je trenutno u nastajanju. Nedavna objava albuma "11" na vinilu, koji je odmah zasjeo na prvo mjesto hrvatske top liste najprodavanijih, bila je ujedno i završni čin jednog od najboljih domaćih pop izdanja 2023. godine.

"Kao i sve moje pjesme, "Ima smisla" će svatko sam sebi najbolje objasniti. Kreativno ovaj put sam se htjela vratiti na početak tamo negdje gdje su nastale prve stvari. Tamo su zvuk i slika više vezani uz muziku, a ne uz sve ostalo što previše odvraća pažnju. Pa pričajmo malo o gitarama i kako smo odlučili spot raditi na filmu. Umorile su me šljokice i uljepšavanja", objasnila je Nika.

image

Tekst za pjesmu "Ima smisla“ napisala je sama Nika dok glazbu potpisuje u suradnji s Ivanom Pešutom

BENJIAMIN STRIKE

Tekst za pjesmu "Ima smisla“ napisala je sama Nika dok glazbu potpisuje u suradnji s Ivanom Pešutom koji potpisuje i aranžman. Pjesma je snimljena u Rijeci proteklih mjeseci, a spot u okolici Kutine. Režiju i montažu spota potpisuje Benjamin Stikre. Luka Vidović se također bavio montažom, dok je za DOP i koloring spota na filmu bio zadužen Dario Radusin.

Pjesma "Ima smisla" prvi je singl s novog albuma, a objavit će ga Aquarius Records. Osim svojom autorskom glazbom Nika se ovih mjeseci fokusira i na novu sezonu talent showa "Superstar" u kojem je jedna od članica žirija uz Severinu, Filipa Miletića i Tončija Huljića.

Linker
26. travanj 2024 04:03