Erotski triler

Povratak mnogima omiljenog žanra: Nove serije koje obećavaju mnogo intrige i vrućih scena

Dva naslova remake su djela iz osamdesetih i devedesetih, a na male ekrane dolaze ovog travnja.

Erotski triler vraća se na velika vrata, odnosno na male ekrane, zahvaljujući streaming servisima. Ako ste voljeli intrigantne i seksi filmove kao što su "Sirove strasti", "Okrutne namjere" ili "Oči širom zatvorene", konačno ćete doći na svoje. Ovaj žanr pun akcije između plahti i izvan spavaće sobe uskoro nudi dva zanimljiva naslova.

Nova serija koju je pripremio Netflix naziva "Obsession" obećaje intrige, dramu i mnogo seksa. Radnja se vrti oko zabranjene afere unutar obitelji koja se događa između vrhunskog kirurga Williama (Richard Armitage) i zaručnice njegova odraslog sina Anne (Charlie Murphy). Kako je privlačnost između njih sve jača, tako raste i erotska tenzija, a William postaje potpuno opsjednut Annom, a paralelno očajnički želi njihovu aferu zadržati tajnom.

image

Glumci serije "Obsession"

TOM DYMOND FOR NETFLIX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Scenarij je napisao Morgan Lloyd-Malcolm, prema romanu "Damage" Josephine Hart iz 1991. Radnja je već ranije prenesena na film u kojem su glavne protagoniste utjelovili Jeremy Irons i Juliette Binoche 1992. Međutim, za razliku od romana, Netflixova serija fokusira se na priču iz Annine perspektive. Serija će na Netflixu biti dostupna od petka 13. travnja.

"Volim knjigu, ali napisana je potpuno iz muškog ugla. Anna, njegova ljubavnica, prikazana je kao vamp žena koja dođe u obitelj, raznese sve i nestane. Njezina funkcija je da ispuni ono što muškoj glavnoj ulozi treba. Rekao sam ako ću to raditi, želim se pobrinuti da mi se svidi Anna i da shvatim zašto se tako ponaša i zašto to radi, objasnio je scenarist Lloyd-Malcolm u intervjuu za Stylist.

Još jedna serija koja će oduševiti ljubitelje žanra dolazi krajem mjeseca: "Fatal Attraction" originalna je serija Paramount+. Ova američka miniserija koju su razvili Alexandra Cunningham i Kevin J. Hynes temeljena je na istoimenom filmu Jamesa Deardena iz 1987. Strastvena afera prerasta u nasilan i opasan odnos, kada žena odbije dopustiti svom oženjenom ljubavniku da prekine njihov odnos. U glavnim ulogama su Joshua Jackson kao Dan Gallagher i Lizzy Caplan kao Alex Forrest. Dvoje glumaca će iznijeti novu verziju psihološko-seksualnog trilera koji je obilježio osamdesete. Premijera je zakazana za nedjelju 30. travnja.

Linker
16. travanj 2024 13:13