Kaia Gerber

 KRISTINA BUMPHREY/SHUTTERSTOCK
Kaia Gerber

Predivna kći Cindy Crawford dobila novu ulogu, pogledajte prve kadrove miniserije "Palm Royale"

Kaia Gerber je poznata po svojoj manekenskoj karijeri tijekom koje je surađivala s brojnim svjetskim brendovima Miu Miu, Versace, Saint Laurent i brojnim drugima.

Kaia Gerber je poznata po svojoj manekenskoj karijeri tijekom koje je surađivala s brojnim svjetskim brendovima Miu Miu, Versace, Saint Laurent i brojnim drugima.

Streaming platforma Apple TV+ je objavila trailer za humorističnu miniseriju "Palm Royale" koja je dostupna od 20. ožujka na spomenutoj platformi. U seriji glavnu ulogu ima Kristen Wiig, a pridružuju joj se poznata imena - Laura Dern, Allison Janney, Ricky Martin, Carol Burnett, Bruce Dern i manekenka Kaia Gerber, kći supermodela Cindy Crawford te biznismena i bivšeg modela Randea Gerbera.

Serija se temelji na romanu "Mr. and Mrs. American Pie" autorice Juliet McDaniel. Radnja je smještena u 1969. i prati Maxine Simmons (Kristin Wiig) koju je bivši suprug ostavio zbog mlađe žene, a osim suprugove prevare mora se suočiti i s činjenicom da je odbačena iz elitnog društva u Arizoni. Nakon toga dolazi u Floridu kako bi se pokušala probiti u klub visokog društva Palm Beacha, kojeg vodi Evelyn Rollins (Allison Janney).

Ubrzo sazna da je težak put do ulaska u prestižan klub te se počne preispitivati što je sve spremna žrtvovati za ulazak u elitu. Gerber se pronašla u ulozi Mitzi - pedikerke u lokalnom salonu koja se sprijatelji s Maxine.

image
INSTAGRAM APPLE TV+

Gerber je poznata po svojoj manekenskoj karijeri tijekom koje surađivala s brojnim svjetskim brendovima Miu Miu, Versace, Saint Laurent i brojnim drugima, a uz zavidnu modnu karijeru, 22-godišnjakinja polako gradi i onu glumačku. Naime, igrala je u filmovima "Babylon" i "Bottoms", dok je "Mother Mary" u post produkciji. Također snima film "Shell" u kojem će glumiti s Elizabeth Moss i Kate Hudson. Na malom ekranu je pamtimo iz horor serije "American Horror Stories".

Osim što glume u seriji Laura Dern i Kristen Wiig su također izvršne producentice projekta.

Linker
02. svibanj 2024 17:14