CHRISTIAN BLACK
Akcija na maksimum

Prvi trailer otkriva kako izgleda Tom Criuse u novom nastavku ‘Nemoguće misije‘

U novoj misiji Tom Cruise skočit će motorom preko litice u Norveškoj da bi se padobranom kasnije spustio na vlak koji prolazi ispod njega.

U novoj misiji Tom Cruise skočit će motorom preko litice u Norveškoj da bi se padobranom kasnije spustio na vlak koji prolazi ispod njega.

Ovo ljeto očekuje nas nastavak franšize čiji je prvi dio izašao još 1996. godine. Pet godina je prošlo od zadnje "Nemoguće misije" studija Paramount, a u novom nastavku "Nemoguća misija: odmazda prvi dio" Tom Cruise vraća se u ulozi Ethana Hunta, poznatog junaka ovisnog o adrenalinu i akciji.

Cruise ponovno izvodi nevjerojatne vratolomije, često opasne po život, i to ne samo u filmu, nego i u stvarnosti. Poznato je da Cruise voli akcijske scene izvoditi sam, rijetko kada uz pomoć kaskadera. U prošlim je misijama stajao na avionu koji je ubrzavao i pripremao se za uzlet, samostalno upravljao helikopterom, a u novom nastavku skače motorom preko litice u Norveškoj i padobranom se spušta na vlak koji prolazi ispod njega.

image
CHRISTIAN BLACK

Redatelj Christopher McQuarrie scenu je opisao riječima: "Ovo je daleko najopasnija scena koju smo ikad pokušali!". Uz McQuarriea, scenaristi su Erik Jendresen, dok se i Tom Cruise našao u ulozi producenta. Neke od glavnih uloga imaju Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Mark Gatiss, Indira Varma i Rob Delaney.

Ono što za sada znamo o premisi filma jest da će Ethan Hunt i njegov IMF tim krenuti na svoju najopasniju misiju do sada, a to je spasiti čovječanstvo od novog oružja koje mu prijeti ako padne u krive ruke. Budućnost i sudbina svijeta su u opasnosti, a mračne sile iz Ethanove prošlosti se približavaju. Počinje smrtonosna utrka diljem svijeta gdje se Ethan suočava s tajanstvenim neprijateljem u kojoj je prisiljen shvatiti da ništa ne može biti važnije od njegove misije pa čak ni životi onih koje najviše voli.

Linker
26. travanj 2024 14:19