IMAGE CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA
"THE IDEA OF YOU"

Prvi uvid u film o intrigantnom životu Harryja Stylesa u kojem ulogu ima i oskarovka Anne Hathaway

Nastao je po romanu spisateljice Robinne Lee, a na streaming platformu Amazon Prime Video stiže 2. svibnja.Film ima iznimno zanimljivu priču, a prati netom razvedenu 40-godišnju Solène koja vodi kćer na poznati glazbeni festival ne sluteći da ju tamo čeka nova ljubav.

Nastao je po romanu spisateljice Robinne Lee, a na streaming platformu Amazon Prime Video stiže 2. svibnja.Film ima iznimno zanimljivu priču, a prati netom razvedenu 40-godišnju Solène koja vodi kćer na poznati glazbeni festival ne sluteći da ju tamo čeka nova ljubav.

Izašao je trailer za film "The Idea of You" u kojem glavne uloge imaju Anne Hathaway i Nicholas Galitzine, a na Amazon Prime Video stiže 2. svibnja. Zanimljivo je to što je radnja filma temeljena na istoimenoj knjizi autorice Robinne Lee, a glavnu mušku ulogu bazirala je na planetarno poznatom pjevaču Harryju Stylesu.

Film ima iznimno zanimljivu priču, a prati 40-godišnju Solène koja je friško rastavljena te mora 16-godišnju kćer Izzy voditi na jedan od najposjećenijih i najpoznatijih festivala na svijetu - Coachellu. Na festivalu Solène upozna mladog 24-godišnjeg Hayesa Campbella - glavnog vokala boy benda August Moon. Ubrzo se među njima dogodi kemija te započinju vezu, a Solène mora naučiti kako balansirati svoju karijeru, obveze koje ima prema kćeri tinejdžerici i cjelodnevno praćenje paparazza o njezinoj novoj vezi.

Hathaway glumi Solène, a glumac Nicholas Galitzine Hayesa. Britanskog glumca imali smo priliku upoznati u komedijama "Purple Hearts" i "Red, White & Royal Blue", a u filmu im se još pridružuju Ella Rubin (Izzy) i Reid Scott (koji je utjelovio bivšeg supruga Solène). "The Idea of You" nastao je pod redateljskom palicom Michaela Showaltera koji je poznat po režiranju filma "The Big Sick" i serije "Search Party".

Brojni obožavatelji benda One Direction i poznatog pjevača tvrde da se zapravo radi o Harry Styles fanfictionu. Ipak, autorica romana Robinne Lee to demantira te kaže da je inspiraciju za lik Hayesa svakako pronašla u privatnom životu Stylesa. Naime, kako kaže Lee inspiraciju je dobila nakon što je na internetu istraživala o One Direction te je shvatila da je Harry imao dosta ljubavnih veza sa starijim ženama - među kojima su voditeljica "X Factora" Caroline Flack i Kimberly Stewart koja je kći glazbene zvijezde Roda Stewarta. Međutim, kako kaže Lee, "The Idea of You" nije fokusiran na glazbenu zvijezdu Hayesa i njegov život, već na Solène i njezinu seksualnost te kako ju je društvo otpisalo čim je ušla u četrdesete.

Linker
26. travanj 2024 11:37