FILIP PAVIĆ
balada

Savršena za prvi ples: Luce je na Valentinovo predstavila spot za pjesmu "Sve me vodilo k tebi"

Luce je kako kaže, prvi put napisala pjesmu o sretnoj ljubavi, pa je upravo na Dan zaljubljenih odlučila objaviti spot. Ovo snimanje će pamtiti i po posebnoj nezgodi koja joj se dogodila.

Luce je kako kaže, prvi put napisala pjesmu o sretnoj ljubavi, pa je upravo na Dan zaljubljenih odlučila objaviti spot. Ovo snimanje će pamtiti i po posebnoj nezgodi koja joj se dogodila.

Pjevačica Luce objavila je singl "Sve me vodilo k tebi" koji će se naći na novom studijskom albumu "Fragmenti". Album izlazi krajem svibnja, točno deset godina nakon objave prvog singla "Možda mi". Pjesma je idealna za prvi ples, a sad napokon ima i spot koji stiže baš na Valentinovo. Spot je režirao Tomislava Marića, a kako kaže glazbenica, donosi nam svakodnevne intimne trenutke između dvoje zaljubljenih na jednostavan i nepretenciozan način.

"Upravo takva ljubav treba biti, ako se mene pita, jednostavna i bez puno ukrašavanja. Nisam neki fan Valentinova, jer smatram da se najljepše stvari u ljubavi događaju spontano, a ne pod presingom i onda kad "moramo"... Bilo to smišljanje poklona, izjavljivanje onih dviju velikih riječi ili odlazak na prvu ili stotu zajedničku večeru ili izlet. Ipak, nekoliko stvari se zaista spontano poklopilo - ovo je moja prva pjesma u kojoj pjevam o sretnoj, uzvraćenoj ljubavi, a i spot je taman bio gotov pred Valentinovo, tako da smo ga odlučili podijeliti s vama upravo na taj dan. Poklon je ovo svima zaljubljenima i onima koji će to tek postati, a kako bi moja prijateljica rekla- ‘pjesma za prvi ples‘", istaknula je. Glumci Dajana Čuljak i Rade Radolović su to divno dočarali, a Luce je ovoga puta bila u ulozi "naratorice".

image

Pjevačica Luce objavila je singl "Sve me vodilo k tebi"

FILIP PAVIĆ

Nakon snimanja spota, dogodila joj se i jedna neplanirana dogodovština. "Uključila sam GPS i zadovoljno krenula kući, misleći kako je ovoga puta snimanje mog dijela završilo brzo i bezbolno, jer se inače ne osjećam baš ugodno na snimanju spotova i jedva čekam da moj dio bude gotov. Jedino me mučilo hoću li zaprljati haljinu valjajući se po onoj mokroj, blatnoj travi, ali i to je dobro prošlo. GPS me navodio po makadamu pa sam u jednom trenu vozila kroz neki potpuno nenaseljeni dio, uz rijeku i šumu, izbjegavajući lokve i blato na toj rupičastoj cesti", objasnila je, dodajući da je uskoro završila u blatu s automobilom te da nije mogla ići ni naprijed ni nazad, a nije mogla izaći ni na vrata.

"Kroz suvozačka vrata sam se izvukla do gepeka gdje su bile stare cipele bez vezica i takva pogubljena i blatnjava sam odlučila hodati prema jedinoj kući na vidiku u potrazi za lopatom. Dakle u tom trenutku imam na sebi full make up, frizuru, cvijeće u kosi i finu haljinu- a na nogama stare, oronule, blatne cipele bez vezica. Takva se pojavljujem pred dvorištem nečije kuće, gdje na moju ogromnu sreću taman iz auta izlazi gospodin Goran, koji je kako kaže, danas slučajno došao sat vremena ranije doma s posla, a uz to je- mehaničar", ispričala je Luce.

Malo je reći da ju je "spasio. Zavlačio se pod auto tražeći osovinu. "Skoro si je skurio gume mojom krivicom i na kraju me uspješno izvukao iz tog živ(ahn)og blata. Hvala još jednom dragom gosponu na pomoći", istaknula je Luce koja u šali svom dečku kaže da iako je pjesma "Sve me vodilo k tebi" nju je taj dan ipak sve vodilo mehaničaru.

Tekst pjesme nosi potpis Lucije Ćustić, a u glazbi joj se pridružio stalni suradnik Alan Dović, koji je ujedno autor aranžmana i produkcije pjesme.

Linker
27. travanj 2024 12:31