Selena Gomez

 INSTAGRAM
"Love On"

Selena Gomez objavila novu pjesmu, obožavatelji oduševljeni: "Vratila se jača nego ikad"

Pjesme "Single Soon" i "Love On" naći će se na četvrtom studijskom albumu glazbenice koji bi trebao izaći krajem godine, a to bi ujedno mogao biti i posljednji album svestrane umjetnice.

Pjesme "Single Soon" i "Love On" naći će se na četvrtom studijskom albumu glazbenice koji bi trebao izaći krajem godine, a to bi ujedno mogao biti i posljednji album svestrane umjetnice.

Multitalentirana pjevačica, glumica i poduzetnica 31-godišnja Selena Gomez objavila je novu pjesmu "Love On". Na hitu je surađivala sa svojim ljubavnim partnerom Bennyjem Blancom s kojim je započela vezu u prosincu 2023. Posljednjih dana pjevačica je svojim obožavateljima na društvenim mrežama najavila izlazak nove pjesme, koja je uslijedila šest mjeseci nakon što je izbacila singl "Single Soon", a sudeći prema prvim reakcijama i novim je singlom opravdala očekivanja.

"Toliko je autentična, jako mi se sviđa ova njezina verzija", "Ovo je jedan od njezinih najboljih singlova, jedva čekam album", "Napokon, vratila se jača nego ikad", "Ovo je masterpiece, predobro", "Autentična, kultna, najveća svih vremena. Selena, obožavamo te", samo su neki od komentara obožavatelja koji su riječi hvale imali i za njezine odjevne kombinacije u spotu. "Moda je ovdje podignuta na sasvim novu razinu", glasi jedan od komentara ispod pjesme na YouTube-u.

"Single Soon" i "Love On" naći će se na četvrtom studijskom albumu glazbenice koji bi trebao izaći krajem godine. Gomez je također istaknula da bi taj album mogao i biti njezin posljednji. "Osjećam da mogu snimiti još jedan album jer se u posljednje vrijeme više pronalazim u glumi nego u glazbi. Oduvijek sam htjela biti glumica, pjevanje me nikada nije toliko zanimalo, ali ipak izgleda da se taj hobi pretvorio u nešto sasvim drugo", istaknula je Gomez. Iako se jako malo detalja zna o novom albumu, glumica je za Vogue Mexico rekla da se želi vratiti pop žanru i odmaknuti od tužnih pjesama.

Inače, glumica već nekoliko posljednjih godina gradi zavidnu glumačku karijeru, a marljivo radi i na svom beauty brendu. Naime, gledamo je u seriji "Only Murders in the Building" gdje igra s glumačkim velikanima - Stevom Martinom i Martinom Shortom, a u trećoj sezoni pridružila im se i legendarna Meryl Streep koju ćemo gledati i u nadolazećoj četvrtoj sezoni. Što se tiče kozmetičkog brenda Rare beauty, njega je lansirala 2020. godine, a stvoren je kako bi se borio protiv nerealnih standarda ljepote koji su prisutni u beauty industriji. Selena Gomez postala je i jedna on najomiljenijih beauty influencerica, a njezin Rare Beauty kupci su zavoljeli čim ga je utemeljila u rujnu 2020. godine.

Linker
27. travanj 2024 13:24