IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
nakon 7 godina

Shakira najavila novi album "Las mujeres ya no Lloran": Mnogi su sigurni da je posvećen Piquéu

Vijest je pjevačica objavila na Instagram profilu uz koje je objavila i nekoliko fotografija s albuma, a ovo će joj biti 12. studijski album.

Vijest je pjevačica objavila na Instagram profilu uz koje je objavila i nekoliko fotografija s albuma, a ovo će joj biti 12. studijski album.

Nakon sedam godina popularna kolumbijska pjevačica Shakira najavila je dvanaesti studijski album "Las mujeres ya no Lloran" (u prijevodu "Žene više ne plaču") koje će svjetlo dana ugledati 22. ožujka. Kao što su i pjesme "Music Sessions #53" "TQG" govorile o prekidu s proslavljenim bivšim nogometašem Gerardom Piquéom - mnogi su uvjereni kako će cijeli album imati pjesme o bivšem partneru.

Vijest je s fanovima pjevačica podijelila na Instagram profilu. "Ovaj album sam napravila uz pomoć vas koji ste uvijek bili tu uz mene. Dok sam pisala pjesme ponovno sam se uzdigla. Pjevajući ih, moje suze su se pretvorile u dijamante, a moja ranjivost u snagu", napisala je 47-godišnjakinja. Novi album imat 16 pjesama - 8 novih, plus remix i 7 ranije objavljenih hit singlova, uključujući: "Music Sessions Vol. 53" s Bizarrapom, "TQG" s Karol G, "Te Felicito" s Rauwom Alejandrom, "Copa Vacía " s Manuelom Turizom...Obožavatelji u komentarima nisu mogli sakriti svoje oduševljenje, a mnogi od njih priželjkuju i turneju.

Ovo će joj biti 12. studijski album i prvi nakon gotovo sedam godina. Naime, "El Dorado" objavila je 2017. godine koji je donio pregršt različitih žanrova od latino glazbe, reggaetona, trapa, R&B-a, salse pa do hip-hopa. Također "El Dorado" je imao brojne suradnje s poznatim glazbenicima, među kojima se ističu dvije pjesme s Malumom "Trap" i "Chantaje" - koja na YouTubeu ima skoro tri milijarde pregleda.

Hoće li album doista biti ponajviše o bivšem nogometašu, fanovi će saznati uskoro. Kolumbijska pjevačica se 2011. zaljubila u 10 godina mlađeg španjolskog nogometaša s kojim ima dvojicu sinova 11-godišnjeg Milana i devetogodišnjeg Sashu. Iako su se činili kao skladan par, brojne obožavatelje je šokirala vijest 2022. da se razilaze nakon 11 godina veze. Kasnije se otkrilo kako je Piqué imao aferu s Clarom Chijom Marti, a poznata Kolumbijka otkrila je da je partner vara po praznoj teglici džema. Naime, nakon povratka doma s jednog od poslovnih putovanja, Shakira je došla doma i htjela se zasladiti džemom, kojeg za razliku od Gerarda obožava, ali je vidjela da je teglica prazna. Ubrzo je shvatila da je netko drugi bio kod kuće.

Linker
27. travanj 2024 00:29