Shakira

 XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
jedva čekamo

Shakira novi album otvara jednom zanimljivom suradnjom, obožavatelji su oduševljeni

Dvanaesti studijski album poznate kolumbijske glazbenice stiže u ožujku, a 47-godišnja pjevačica objavila je i imena izvođača s kojima je surađivala na albumu.

Dvanaesti studijski album poznate kolumbijske glazbenice stiže u ožujku, a 47-godišnja pjevačica objavila je i imena izvođača s kojima je surađivala na albumu.

Vijest da 22. ožujka 2024. dolazi Shakirin dvanaesti studijski album "Las mujeres ya no Lloran" (u prijevodu "Žene više ne plaču") oduševila je mnoge, a ovih je dana na svom Instagramu kolumbijska pjevačica otkrila i da je ostvarila suradnju s repericom Cardi B i to na singlu "Puntería" koji otvara album, a malo je reći da su obožavatelji oduševljeni ovom suradnjom.

"Cardi B i Shakira? Ovo se napokon događa", "Jedva čekam ovu suradnju", "Odbrojavam dane do izlaska albuma", samo su neki od komentara na Instagram ispod objave 47-godišnje glazbenice.

Šuškanja o suradnji između dvije megazvijezde započela su kada su se srele na modnoj reviji brenda Fendi u Parizu 2023. godine. "Ona je jednostavno odlična. Život je tako nepredvidiv. Kao malo dijete nikada ne bih pomislila da ću jednog dana upoznati Shakiru. Osjećala sam se nevjerojatno kad sam ju upoznala", napisala je na društvenim mrežama Cardi B.

Inače, 31-godišnja reperica Cardi B proslavila se hitovima "Bodak Yellow", "I Like It", "Money", a osim s njom Shakira je na novom albumu ostvarila i suradnju s američkom glazbenom skupinom Grupo Frontera i to na singlu "Entre Paréntesis". Nadalje, Rauw Alejandro s njom je snimio pjesmu "Cohete", a poznati nizozemski DJ Tiësto napravio je remiks njezinog dueta s Bizarrapom "Music Sessions Vol. 53".

Vijest o novom albumu, kolumbijska pjevačica objavila je 15. veljače na Instagramu, a "Las mujeres ya no Lloran" imat će 16 pjesama - 8 novih, jedan remix ("Music Sessions Vol. 53") i sedam ranije objavljenih singlova, među kojima su: "Music Sessions Vol. 53" s Bizarrapom, "TQG" s Karol G, "Te Felicito" s Rauwom Alejandrom, "Copa Vacía " s Manuelom Turizom, "El Jefe", "Acróstico" sa sinovima Milanom i Sashom te "Monotonía" s Ozunom.

Što se tiče novih pjesama to su već spomenute "Puntería", "Entre Paréntesis" i "Cohete" te "La Fuerte" s Bizarrapom, "Tiempo Sin Verte", "Cómo Dónde y Cuándo", "Nassau" i "Última".

Linker
27. travanj 2024 05:26