PRESS
kino hit

Sjajna vijest za sve ljubitelje filma! "Barbie" stiže na HBO

Film je dostupan od 15. prosinca dostupan na HBO Max streaming platformi, dok će premijera na HBO kanalu biti 17. prosinca u 20 sati.

Film je dostupan od 15. prosinca dostupan na HBO Max streaming platformi, dok će premijera na HBO kanalu biti 17. prosinca u 20 sati.

Za sve one koji hit film "Barbie" još uvijek nisu stigli pogledati imamo sjajnu vijest! Film je dostupan od 15. prosinca dostupan na HBO Max streaming platformi, dok će premijera na HBO kanalu biti 17. prosinca u 20 sati.

Radnja filma prati, naravno, Barbie, koja živi u svom Barbie svijetu plastičnih kućica i automobila, isklesanih trbušnjaka i podignutih stopala kada se počne suočavati s čudnim problemima. Odjednom iz tuša teče hladna voda, kroz glavu joj prolaze misli o prolaznosti, a ona i Ken završe u "stvarnom svijetu". Živjeti u Barbie Zemlji znači biti savršeno biće na savršenom mjestu. Osim ako ne proživljavaš pravu egzistencijalnu krizu. Ili si Ken.

image

Radnja filma je o odlasku Barbie i u "stvarni svijet"

PRESS
image

Kino hit "Barbie" dostupan je na streaming platformama HBO Max i HBO

PRESS

U glavnim ulogama su Margot Robbie i Ryan Gosling kao Barbie i Ken. U filmu se pridružuju America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Issa Rae, Rhea Perlman i Will Ferrell. U filmu također glume Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola Coughlan, Ritu Arya, Dua Lipa i dobitnica Oscara Helen Mirren.

Redateljica je Greta Gerwig, scenaristi su Greta Gerwig i Noah Baumbach, prema Mattelovoj Barbie. Producenti su David Heyman, Margot Robbie, Tom Ackerley i Robbie Brenner. Izvršni producenti su Michael Sharp, Josey McNamara, Ynon Kreiz, Courtenay Valenti, Toby Emmerich i Cate Adams.

Linker
27. travanj 2024 17:52