Sve što znamo

Snimanje je počelo: Stiže treći nastavak filma ‘Moje grčko vjenčanje‘

Nakon ljeta slijedi nam filmska poslastica - novi nastavak kultne romantične komedije, sa starom postavom glumaca.

Neki nastavci starih filmskih i TV klasika nas manje oduševljavaju i najčešće razočaraju, no postoje i oni od kojih imamo velika očekivanja. Jedan od tih naslova je romantična komedija "Moje grčko vjenčanje" koje dobiva treći nastavak.

Već u rujnu ove godine dolazi novi dio slavnog filma koji je obilježio našu mladost, i to na dan kada prvi nastavak filma obilježava 20 godina od premijere. S novim filmom vraćaju se dobro poznata lica - Nia Vardalos opet je preuzela redateljsku, glumačku i scenarističku palicu, a uz nju gledat ćemo Johna Corbetta koji je utjelovio njezinog supruga u prva dva nastavka (i koji se trenutno vratio s ulogom u seriji "I tek tako..."). Vraćaju se i Andrea Martin, Louis Mandylor, Maria Vacratsis, Elena Kampouris, Gia Carides i Joey Fatone, sve članovi originalne glumačke postave filmske uspješnice.

image
IFC FILMS/ENTERTAINMENT PICTURES/PROFIMEDIA

O radnji filma za sada nije otkriveno puno detalja, osim informacije da će se dio radnje snimati u Grčkoj, što znači da nas očekuju predivni ljetni kadrovi. Prvi nastavak filma prikazan je 2002. godine i gledatelje je oduševio simpatičnom radnjom i likovima, a ujedno je riječ o američkoj romantičnoj komediji s najvećom zaradom na kino blagajnama u SAD-u. Iste godine osvojio je nominaciju za Oscara u kategoriji za najbolji originalni scenarij.

Linker
16. travanj 2024 14:30