PROFIMEDIA
GLUMI I PJEVA

Stigao je trailer za "American Horror Story": Kim Kardashian pjeva zastrašujuću uspavanku

Napokon je objavljen dugoočekivani trailer 12. sezone jedne od najstrašnijih serija ikad, i dalje nije jasno što će se u seriji događati, ali znamo da se Kim Kardashian okušala i u pjevanju.

Napokon je objavljen dugoočekivani trailer 12. sezone jedne od najstrašnijih serija ikad, i dalje nije jasno što će se u seriji događati, ali znamo da se Kim Kardashian okušala i u pjevanju.

Kim Kardashian i Emma Roberts uvode nas u zastrašujući svijet nove sezone serije “American Horror Story: Delicate”. Nakon brojnih teasera, napokon je objavljen prvi službeni trailer za 12. sezonu koja je nastala po uzoru na roman “Delicate Condition” autorice Danielle Valentine.

U traileru vidimo Annu Alcott, koju glumi veteranka serije Emma Roberts, čiji se san o slavi ostvaruje ali ona i dalje žudi za majčinstvom. Siobhan Walsh, koju glumi reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian, Annina je prijateljica koja joj govori da je zvijezda A-liste i da se fokusira na dobro u životu.

No Anna i njezin suprug nisu odustali od želje za djetetom, a kad saznaju da su njihovi napori bili uspješni, Anna počinje sanjati užasne snove o bebi i medicinskim stručnjacima koji na njoj izvode jezive zahvate. U jednom trenutku Siobhan čak priznaje da Anna ima "neobičnu sklonost pretvaranju snova u noćne more".

Ti snovi počinju utjecati na njezin život, a također ju prati tajanstvena žena koju glumi Cara Delevingne. Tajanstvena žena glumi medicinsku sestru koja ne dopušta Anni da pogleda ultrazvuk, a Annu nastavljaju pratiti misteriozni događaji. Užasavajući trailer popraćen je jednako strašnom glazbom te isječkom u kojem Kardashian pjeva uspavanku “Rock-A-Bye Baby” čiji su stihovi o djetetu u kolijevci otprije poznati kao uznemirujući.

“American Horror Story: Delicate” za Kim Kardashian je televizijski debi, a osim Roberts i Delevingne seriji se pridružuju Billie Lourd, Matt Czurchy, Michaela Jaé Rodriguez, Denis O‘Hare i Leslie Grossman. Serija na Hulu dolazi 20. rujna.

Linker
26. travanj 2024 01:48