Dua Lipa uspješno je započela filmsku karijeru
 

 DNPHOTOGRAPHY/ABACA/SHUTTERSTOCK
NOVI FILM

Stigao je trailer za špijunsku komediju: Pogledajte kako Dua Lipa pleše s Henryjem Cavillom

Poznata pjevačica izgleda sjajno s plavim bobom i u zlatnoj haljini u kojoj najprije plesom zavodi razorno zgodnog Henrya Cavilla, a onda ga pokušava ubiti.

Poznata pjevačica izgleda sjajno s plavim bobom i u zlatnoj haljini u kojoj najprije plesom zavodi razorno zgodnog Henrya Cavilla, a onda ga pokušava ubiti.

Romantičan zagrljaj s markantnim Henryjem Cavillom, savršen je početak glumačke karijere pop zvijezde Due Lipe, u akcijskom spektaklu "Argylle". Otkako je ovih dana objavljen prvi trailer, obožavateljice nesuđenog Jamesa Bonda iznova gledaju najavu novog dugometražnog projekta britanskog redatelja Matthewa Vaughna. Kako i ne bi kad je britanski glumac razorno zgodan i ima dostojnu protivnicu, plavokosu špijunku kodnog imena "n/a" koja podjednako dobro pleše i rukuje oružjem. Lik opasne i seksepilne zavodnice tumači pop zvijezda kosovskog podrijetla: najava filma koji bi trebao stići u kina u veljači 2024., a nakon čega će se emitirati na Apple TV+, prikazuje vatreni njen ples s agentom Argylleom (Cavillom) koji preraste u opaki pokušaj njegovog ubojstva. Poslije zavođenja plesom i neuspjele egzekucije Argyllea slijedi jurnjava na motociklu, a potom i neočekivani završetak potjere.

Tek tada u traileru postaje jasno da su likovi Due Lipe i Henryja Cavilla zapravo junaci iz mašte spisateljice špijunskih romana Elly Conway. Ta žena doista postoji, štoviše, napisala je roman prvijenac "Argylle" (u izdanju Penguina) po kojem je snimljen istoimeni film. Lik spisateljice tumači urnebesna, crvenokosa američka glumica Bryce Dallas Howard. Kako to u akcijskim komedijama često biva, život spisateljice preokrene se naopačke kada sretne neobičnog, ne baš privlačnog špijuna (glumi ga Sam Rockwell). On, pak, obožava njenu knjigu i spletom nezgodnih okolnosti, uvlači je u svoju vratolomnu misiju spašavanja svijeta.

image

Henry Cavill u lipnju ove godine, na premijeri treće sezone serije ‘The Witcher‘

WIKTOR SZYMANOWICZ/SHUTTERSTOCK

Najava filma otkriva kako bi novi projekt redatelja redatelj franšize "Kingsman", mogao biti otkačena kombinacija hita iz 80-ih "Dragulj s Nila" (glume Kathleen Turner i Michael Douglas), šaljenja na račun franšize o Jamesu Bondu. Pokazalo se da se Dua Lipa dobro zabavljala na setu, što ne čudi s obzirom na to da pleše i glumi s Henryjem Cavillom.

Komentari na društvenim mrežama uglavnom su pozitivni. Fanovima pop zvijezde sviđa se što glazbenica - nakon što je napisala i otpjevala pjesmu "Dance the Night" iz filma "Barbie" - potpisuje naslovnu pjesmu "Argyllea" po uzoru na Lady Gagu i hit "Shallow" iz filma "Zvijezda je rođena", piše Variety.

U svom prvom traileru u karijeri predstavlja se kao "kulerica" koja dobro puca i ima otkačeni smisao za humor. A i njena zlatna haljina u zamamnoj sceni plesa sa prezgodnim glumcem, na čemu joj zavidimo, izgleda sjajno.

Linker
27. travanj 2024 17:17