Streaming platforme

Što gledamo u rujnu? Početak jeseni obilježit će dokumentarci, ljubav, hororci i sport

S dolaskom nove jesenske sezone više vremena provodimo pred malim ekranima, a streaming platforme najavljuju dosta dobre novitete!

Love at First Sight

Nadolazeći američki ljubavni film prati dvoje stranaca koji se upoznaju na sedmosatnom letu za London, a igrom slučaja ona izgubi njegov broj. Ponovni susret se čini nevjerojatnim - ali ljubav ima načina da prkosi izgledima. Film će na Netflixu biti dostupan od 15. rujna.

Sex Education

Britanska teen komedija se vraća s četvrtom i finalnom sezonom. Nakon zatvaranja srednje škole Moordale, Otis i Eric sada se suočavaju s novim problemom – prvim danom na Cavendish Sixth Form Collegeu. Otis je nervozan oko otvaranja svoje nove klinike, dok se Eric moli da više ne budu gubitnici. Serija je dostupna za stream na Netflixu 21. rujna.

Donyale Luna: Supermodel

Dokumentarni film istražuje nevjerojatan život i karijeru Donyale Lune, prvog afroameričkog modela koji se pojavio na naslovnici Voguea i Harper‘s Bazaara u Europi. Dokumentarac možete pogledati 13.rujna na platformi HBO Max.

American Horror Story: Delicate

Nova, dvanaesta sezona horor serije prati Annu Alcott koja nakon spontanog pobačaja vjeruje da je i dalje trudna te da u njenom trbuhu nešto raste. Veteranki serije, Emmi Roberts u novoj sezoni pridružuju su Kim Kardashian i Cara Delevingne. Premijera sezone zakazana je za 20. rujna na Hulu., a bit će podijeljena u dva dijela.

Poker Face

Desetodijelna serija svakog tjedna donosi novu zagonetku za Charlie koja ima sposobnost prepoznavanja kada netko laže. Ona kreće na put u svojoj Plymouth Barracudi, a gdje god se zaustavi, nalazi nove neobične zločine koje mora riješiti. Serija će za streamanje biti dostupna na SkyShowtimeu 15. rujna, a nove epizode bit će dostupne svakog petka.

Virgin River

Stiže nova sezona Netflixove romantične drame! Peta sezona prikazuje iznenađujuće nove veze, šokantan prekid, teško sudsko suđenje, srceparajući oproštaj i šumski požar koji prijeti gradu, spajajući neke ljude iz Virgin Rivera dok druge razdvaja. Za stream postaje dostupna 7. rujna, a već je najavljena šesta sezona.

Welcome to Wrexham

Druga sezona sportske dokumentarne serije prati velški nogometni klub i njihove vlasnike Ryana Reynoldsa i Roba McElhenneyja nakon poražavajućeg gubitka i ostajanja u nižoj nogometnoj ligi. Nova sezona na Disney+ dolazi 12 rujna.

Linker
25. travanj 2024 09:50