LEFT BANK PICTURES - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA
TAJNE I AKCIJA

Svi su ludi za serijom ‘Who is Erin Carter?‘: Ovo su slični naslovi koje se isplati pogledati

Netflixova nova serija osvojila je gledatelje, no još nije poznato hoće li se snimati druga sezona. Dok čekamo vijesti o nastavku, preporučujemo slične serije prepune neočekivanih zapleta i tajni.

Netflixova nova serija osvojila je gledatelje, no još nije poznato hoće li se snimati druga sezona. Dok čekamo vijesti o nastavku, preporučujemo slične serije prepune neočekivanih zapleta i tajni.

Na prvom mjestu po gledanosti ovih je dana na Netflixu nova serija “Who is Erin Carter?”, akcijska drama o učiteljici s dvostrukim životom. Kroz sedam epizoda serije pratimo Erin Collantes, Britanku koja s obitelji živi u Španjolskoj gdje radi kao učiteljica. Glumačku postavu čine kurdsko-švedska glumica Evin Ahmad, Sean Teale, Indica Watson, Denise Gough, Charlotte Vega, Douglas Henshall i Pep Ambròs.

Prva epizoda vodi nas na “početak” priče kada Erin s kćeri Harper svjedoči oružanoj pljačci dućana. Kada je život njezine kćeri ugrožen, Erin, kako bi spasila svoje dijete, uspije razoružati pljačkaša. Sve se čini kako treba, osim jednog detalja… jedan od pljačkaša prepoznao je Erin. Kako sezona napreduje otkrivamo kako stvari nisu onakvima kako se čine i da Erin čuva mračnu tajnu zbog koje je napustila Britaniju.

Dok su gledatelji oduševljeni serijom i nadaju se drugoj sezoni koja još nije potvrđena, kritičari su podijeljeni. “Ova misteriozna drama je smrtno dosadna, prepuna klišeja i užasnih dijaloga” objavio je Guardian recenziju i seriji dodijelio samo jednu zvjezdicu. S njim se nije složio Timeov kritičar koji kaže kako serija "posjeduje sve elemente zarazne akcijske drame stare škole". “Unatoč nekim zapletima u prvoj epizodi, još uvijek preporučujemo ‘Who Is Erin Carter?‘ jer Evin Ahmad radi dobar posao čineći Erin malo vjerodostojnijom”, preporučio je Decider.

Ako vam jedna sezona ove akcijske serije nije dovoljna, dok čekamo vijesti o nastavku, preporučujemo slične serije dostupne na streaming platformama.

Bodyguard

Britanska serija od šest epizoda prati policijskog narednika Davida Budda, kojeg glumi Richard Madden, ratnog veterana britanske vojske koji pati od PTSP-a, a koji sada radi za Ogranak za autorske naknade i specijaliziranu zaštitu londonske Metropolitanske policijske službe. Serija skreće pozornost na kontroverzna pitanja poput državnog nadzora privatnih informacija i njihove regulacije, politike intervencije i terorizma te PTSP-a. “Bodyguard” možete pogledati na Netflixu.

The Night Agent

Agent FBI-a Peter Sutherland uvučen je u zavjeru o krtici na najvišim razinama vlade Sjedinjenih Država. Kako bi spasio naciju, upušta se u očajnički lov na izdajicu, istovremeno štiteći bivšu tehničku direktoricu Rose Larkin od ljudi koji su ubili njezinu tetu i strica. Glavne uloge u seriji tumače Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Fola Evans-Akingbola i Sarah Desjardins. Serija je dostupna na Netflixu.

Reacher

Jack Reacher je bivši vojni policajac američke vojske. Pri posjetu ruralnom gradiću Margrave u Georgiji uhićen je zbog ubojstva, a nakon što je oslobođen, udružuje se s Oscarom Finlayjem i Roscoe Conklin kako bi istražili široku zavjeru s korumpiranim policajcima, političarima i poduzetnicima. U glavnim ulogama našli su se Alan Ritchson, Malcom Goodwin i Willa Fitzgerald, a serija je dostupna na Amazon Prime Videu.

Killing Eve

Eve je operativka sigurnosnih službi koja se dosađuje, a čiji zadaci ne ispunjavaju njezine maštarije o špijunki. S druge strane je Villanelle, talentirana ubojica koja drži do luksuza koji joj pruža njezin nasilni posao. Nakon niza događaja, njihovi životi postaju neraskidivo povezani. Glavne uloge tumače Sandra Oh i Jodie Comer, a nagrađivanu seriju možete pogledati na HBO Maxu.

Big Little Lies

Serija "Big Little Lies" snimljena je prema književnoj uspješnici Liane Moriarty i dobila je dvije sezone. Radnja se odvija u naizgled mirnom gradiću Montereyju, a glavni je zaplet serije ubojstvo koje povezuje protagonistice. Serija prati pet žena čiji su životi isprepleteni na različite načine - neke od njih su bliske prijateljice, neke su se upoznale kroz sukob, a povezuju ih tajne koje uspješno skrivaju. Glavne likove igraju Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dean i Zoë Kravitz. Serija je dostupna na HBO Maxu.

Linker
27. travanj 2024 19:15