SHUTTERSTOCK EDITORIAL
njezino vrijeme

Taylor Swift objavila reizdanje albuma "1989" s pet novih pjesama i - postala milijarderka

Američka pjevačica izdala je dugoočekivanu, svoju verziju albuma "1989", a isti dan je obljavljeno i da je postala milijarderka.

Američka pjevačica izdala je dugoočekivanu, svoju verziju albuma "1989", a isti dan je obljavljeno i da je postala milijarderka.

Izašla je nova verzija albuma Taylor Swift "1989" koji se sada zove "1989 (Taylor‘s version)", na oduševljenje njezinih mnogobrojnih obožavatelja.

"Rodila sam se 1989. godine, prvi put album je osmišljen 2014., a dio mene vraćen je s ovim albumom 2023. godine kojeg jako volim. Predstavljam vam svoju verziju albuma 1989", napisala je poznata pjevačica na svom Instagramu.

Swift je ponovno snimila svih 16 pjesama koje donosi originalni album te je dodala još pet pjesama koje već sve imaju više od pola milijuna pregleda na Youtubeu, nakon samo jednog dana od objavljivanja. Najpopularnija je pjesma Style koja već ima 1,7 milijuna pregleda.

Obožavatelji megapopularne pjevačice ovaj potez dočekali su s oduševljenjem jer je svojevrsna pobjeda Taylor Swift nakon što je njezin menadžer Scooter Braun 2020. prodao njezinu glazbu za 405 milijuna američkih dolara bez njezina pristanka.

Swift je trenutno najveća zvijezda na svijetu, a ovaj album najiščekivanije izdanje godine. Glazbeni kritičari "The Rolling Stonea", "NME-e" i "The Telegrapha" ocijenili su reizdani album ocjenom 100/100, što je najviša moguća ocjena koju glazbenik može dobiti.

image

Taylor Swift prati utakmicu svojeg novog dečka, Travisa Kelcea

DAVID EULITT GETTY IMAGES VIA AFP

Reizdani album sadrži pet novih pjesama koje je Taylor napisala prije nekoliko godina, ali nikada nisu vidjele svjetlo dana. Nove pjesme su: "Slut!", "Now That We Don‘t Go", "Now That We Don‘t Talk", "Suburban Legends" i "Is it Over Now?".

U kolovozu na jednoj od svojih "Eras" turneja, Taylor je rekla svojim obožavateljima da će album "1989" biti ponovno snimljen u njezinoj verziji. "1989" se smatra najpopularnijim albumom pjevačice, a na njemu se nalaze hitovi koji su bili na prvom mjestu Billboardove ljestvice, a to su "Shake it Off", "Bad Blood" i "Blank Space". Album se također smatra njezinim prvim pop izdanjem jer je ranije više naginjala country žanru S ovim albumom Taylor je 2016. godine bila nominirana za 10 Grammyja, a kući je ponijela tri trofeja i to u kategoriji albuma godine, najbolje vokalne izvedbe i najboljeg glazbenog videa. Uskoro se očekuje da će Swift izdati svoju verziju albuma iz 2018. godine "Reputation", ali i debitantski album iz 2006. godine - "Taylor Swift".

Istog dana kada je objavljeno da je stiglo reizdanje njezinog albuma, Bloomberg je objavio kako je pjevačica postala milijarderka. Naravno, sve zahvaljujući velikoj turneji "The Eras" i nedavnim albumima. Taylor je jedna od rijetkih glazbenika kojima je to pošlo za rukom.

Linker
28. travanj 2024 06:37