Superstar

 RTL
finale pred vratima

Tko će postati prvi hrvatski "Superstar"? Čini se kako gledatelji YouTubea imaju svog favorita

Sljedeće subote čeka nas veliko finale prve sezone showa "Superstar" za koje će se boriti četiri finalista, a o pobjedniku će odlučiti gledatelji. Sudeći po YouTube pregledima, jedan je favorit.

Sljedeće subote čeka nas veliko finale prve sezone showa "Superstar" za koje će se boriti četiri finalista, a o pobjedniku će odlučiti gledatelji. Sudeći po YouTube pregledima, jedan je favorit.

Samo tjedan dana dijeli nas od finala glazbenog showa "Superstar" u kojem ćemo saznati tko će od četiri finalista zaslužiti titulu super zvijezde, ali i nagradu od 50 000 eura. Nakon napetog polufinala ove subote, u borbi su ostali Dino Miklaužić, Toni Peruško, Petar Šegedin i Hana Ivković. Već sljedeće subote saznat ćemo tko je od njih osvojio gledatelje. Svatko ima svog favorita, no nakon što smo "pročešljali" YouTube kanal emisije, jedan finalist odskače od ostalih. Riječ je o 18-godišnjem Petru Šegedinu koji ima najviše pregleda i to gotovo na svim izvedbama iz dosadašnjih emisija. Znači li to da je Petar favorit teško je reći, no definitivno oduševi svakom svojom izvedbom, baš kao i ostali finalisti.

Slavuj s Korčule u posljednjem nastupu žiri i publiku dirnuo je svojom izvedbom pjesme Vinka Coce "Da je meni tobon kroz pasike",a i nije mogao sakriti emocije, pa kada mu je voditeljica Antonija Blaće rekla kako ju doista podsjetio na Vinka, Petar nije mogao zadržati suze. Otkrio je da je on bio njegov krsni kum. Na kraju nastupa odao mu je i počast, a otkrio je i kako nosi njegovo odijelo.

Dino Miklaužić, 18 godišnjak iz Huma na Sutli nije nepoznato lice. Naime, talentirani Dino prije osam godina pobijedio je u RTL-ovom showu "Zvijezdice". Dino je u ovoj polufinalnoj epizodi, žiri osvojio izvedbom "Ti si mi u krvi", Zdravka Čolića, istu pjesmu izveo je i u finalu "Zvijezdica" kad je pobijedio. Upravo taj Dinin nastup jedan je od najgledanijih videa na TikToku.

@superstarcroatia ⭐Dino Miklaužić odlično je izveo hit ‘Ti si mi u krvi’ Zdravka Čolića #superstarhr2023 #superstar #rtlhrvatska #voyohr ♬ original sound - SuperStar Croatia

"Naravno da zvučiš kao dječak jer imaš 18 godina. To kako si sagorio na bini... Sagorio si na bini, ali ne vjerujem da ćeš kod gledatelja. Ti kako budeš rastao, bit ćeš talijanski tip vokala", rekao mu je Tonči Huljić. A Severina mu je već ranije rekla kako je upravo on njezin favorit od početka natjecanja.

No, i Dinin nastup je oduševio gledatelje jer je njegov nastup Oliverova hita ‘Što to bješe ljubav‘ također jedna od najgledanijih videa na Youtubeu.

U finalu je i Labinjanin Toni Peruško. Ima 25 godina te se glazbom bavi već neko vrijeme. U njegovoj obitelji s tatine strane je dosta glazbenika, od violinista do gitarista, a njegovi roditelji upoznali su se na plesu. Svira u rock ‘n‘ roll bendu, a nedavno se i preselio u Zagreb upravo kako bi se mogao čim više posvetiti muzici.

U finalu će se s ‘tri muškerira‘ boriti i Hana Ivković. Mlada Sinjanka iz emisije u emisiju je oduševljala publiku, ali i žiri svojim izvedbama. Hana ima 17 godina i najmlađa je kandidatkinja showa.

image

Superstar

RTL

"Ljudi, koliko talentirano dijete imamo! Kao što je Petar netko tko spaja ljude, tako je tvoj identitet da možeš pjevati apsolutno sve. Ti si ‘upotrebljiv pjevač‘, mislim da komercijalni moment‘‘, pohvalio ju je, ‘‘Publika nepogrešivo zna da ti daješ emociju koja je iskrena i to je najbitnije‘‘, rekao joj je Tonči Huljić u polufinalnoj emisiji.

Tko će od četiri finalista, osvojiti gledatelje te imaju li doista trendovi na Youtubeu povezani i s razmišljanjem televizijskih gledatelja. saznat ćemo već u subotu.

image

Superstar

RTL
Linker
29. travanj 2024 10:56