"sve ili ništa"

Tony Cetinski i Adi Šoše predstavili duet: Spot su radili uz pomoć umjetne inteligencije

Glazbeni dvojac udružio je snage u pjesmi "Sve ili ništa" za koju glazbu, tekst, aranžman i produkciju potpisuje Amil Loje koji je s jednim i drugim glazbenikom već ranije surađivao.

Dugoočekivanu suradnju Tonyja Cetinskog sa mladim i perspektivnim Adijem Šošom, ujedinila je pjesma Amila Loje, zaslužnim za glazbu, tekst, aranžman i produkciju. Inače, ono što im je obojici zajedničko jest to da su u više navrata imali priliku surađivati sa spomenutim autorom, koji za njih ima samo riječi hvale, a sada imaju i zajedničku pjesmu ‘‘Sve ili ništa‘‘. Amil je otkrio kako je pjesmu napisao još prije gotovo tri godine.

image
PRESS

"Već dugo pripremam ovaj duet s Adijem. Otprilike dvije ili tri godine čekali smo na izlazak zajedničke pjesme ‘‘Sve ili ništa‘‘, za koju smatram da je pun pogodak što se tiče spoja glazbe i teksta i općenito autorske pokrivenosti za koju je zaslužan Amil Lojo. S njime me veže vrlo uspješna višegodišnja suradnja i zato me još više raduje sve ovo. Sretan sam što je napokon dugo očekivani duet s iznimno talentiranim Adijem Šoše napokon ugledao svjetlo dana, a vjerujem da ćete i vi uživati u tome, bar onoliko koliko sam i ja", kazao je Tony Cetinski.

Tony ne krije kako je veliki zaljubljenik u novu tehnologiju, pa se tako za potrebe novog video spota poslužio umjetnom inteligencijom, a sve to pod redateljskom palicom Paola Gentilinija.

Linker
11. travanj 2024 08:27