Hunter Schafer i Zendaya kao Jules Vaughn i Rue Bennet čiji odnos s velikim zanimanjem prate milijuni gledatelja 

 HBO/KOBAL/SHUTTERSTOCK
RADE DRUGE PROJEKTE

Treća sezona "Euforije" i dalje je na čekanju, a evo što trenutačno rade zvijezde serije

Obožavatelji popularnog serijala s nestrpljenjem su iščekivali nove epizode, no loša vijest je ta da je snimanje prolongirano.

Obožavatelji popularnog serijala s nestrpljenjem su iščekivali nove epizode, no loša vijest je ta da je snimanje prolongirano.

Lani u studenom streaming platforma HBO potvrdila je kako se premijera treće sezone serije očekuje 2025., što znači da će postojati najmanje tri godine razmaka između sezona. Štrajkovi najprije scenarista, a zatim i glumaca, kao i natrpan raspored kreatora serije Sama Levinsona rezultirali su stavljanjem HBO-ove uspješnice na dugotrajnu pauzu. Snimanje treće sezone serije je odgođeno, a glasnogovornik HBO-a rekao je u izjavi da kako mreža, tako i kreator serije Sam Levinson ostaju predani izradi iznimne treće sezone. U svakom slučaju, fanovima je najpametnije da se vode onom dobrom starom "strpljen, spašen". U međuvremenu, glumačka ekipa radi na drugim projektima. Naime, Zendaya, Jacob Elordi, Hunter Schafer i Sydney Sweeney zahvaljujući seriji postigli su doista impresivnu popularnost. Evo čime su se bavili otkada su zadnji put šetali hodnicima srednje škole East Highland.

Jacob Elordi (26)

U seriji Elordi glumi popularnog sportaša i zvijezdu srednje škole Natea Jacobsa. Bori se s velikim problemima kod kuće, što ga dovodi do jednako problematičnih odnosa s drugima. Jacob je prije serije bio relativno nepoznato ime, no otad je postao jedan od najtraženijh glumaca. Lani smo ga mogli vidjeti u dva itekako popularna filma 2023. Glumio je Elvisa u filmu "Priscilla" Sofije Coppole, a gledali smo ga i u hitu "Saltburn" uz Barryja Keoghana. Nedavno je gostovao u "The Tonight Showu s Jimmyjem Fallonom" i objasnio kako ne zna kada će produkcija ponovno nastaviti sa serijom.

"Nadam se da će biti uskoro, inače će morati izvesti Benjamina Buttona na meni ili tako nešto", rekao je Fallonu. “Bolit će me leđa dok hodam hodnikom, znaš? Da, pretpostavljam da ćemo morati preskočiti nekoliko godina u scenariju, inače će se činiti malo čudnim", rekao je Jacob koji bi trebao glumiti u "Frankensteinu" Guillerma del Tora, adaptaciji romana Mary Shelley, čije snimanje je najavljeno za ovu godinu.

image

Jacob Elordi kao Nate Jacobs, srednjoškolski atletičar čiji problemi s bijesom provociraju njegove seksualne nesigurnosti

HBO/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Zendaya (27)

Zapravo cijela "Euforija" je izgrađena oko Zendayinog lika Rue Bennett. Rue je tek izašla s odvikavanja, ali ne uspijeva dugo izdržati bez opijata. Istovremeno prolazi kroz životne borbe s odrastanjem kao tipična tinejdžerica. Pjevačica i glumica upravo je u ovoj ulozi postala zvijezda o kojoj se priča. Punog imena Zendaya Maree Stoermer Coleman, postala je jedna od najtraženijih glumica, ali i modna ikona. Karijeru je počela još kao dijete, prije glumačke i pjevačke profesije okušala se u ulozi modela i pomoćne plesačice, a u zvijezde ju je lansirao popularni Disney Channel. Čini se kako joj je bilo suđeno postati veliko ime showbiznisa, što zbog marljivosti, što zbog atraktivnog izgleda i šarmantne osobnosti.

U međuvremenu, dok se čeka nastavak snimanja "Euforije", snimila je nastavak hit filma "Dina: Drugi dio" uz Timothéea Chalameta koji obara rekorde gledanosti. A trenutačno promovira novi film, teniskom filmu Luce Guadagnina, "Izazivači", koji u kina stiže 26. travnja.

image

Zendaya je trenutačno jedna od najtraženijih glumica, ali i žena koja je nerijetko na listama najbollje odjevenih

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Sydney Sweeny (26)

Sweeneyin lik, Cassie Howard, simpatična je i popularna tinejdžerica koja se loše snalazi u ljubavnim odnosima i bori se sa samopouzdanjem. Sweeney je nedavno koproducirala i glumila u horor filmu "Immaculate" gdje igra časnu sestru koja saznaje da njezin novi samostan krije zlokobnu tajnu. Prije toga snimila je i hit napravljen prema stripu Madame Web i snimila i romantičnu komediju "Samo ne ti". Sweeney je za magazin Who What Wear nedavno rekla da će Cassiena priča za nadolazeću sezonu biti "vrlo, vrlo divlja".

Za razliku od Elordija, rekla je da je vremenski jaz između snimanja sezona. "Zapravo mi se sviđa jer ima toliko prostora za rast i za mene kao osobu i za Cassie kao lik", rekla je. Dok se šuškalo da će glumiti u filmu "Day Drinker" uz Johnnyja Deppa, njezin predstavnik je za Entertainment Weekly rekao da ona nije uključena u projekt. Njezina IMDB stranica navodi "Echo Valley" i "Eden" kao dva njezina sljedeća filma o kojima se zasad ne zna puno osim da su u pripremi.

image

Sydney Sweeney kao Cassie Howard, Lexina starija sestra i McKayova bivša djevojka sa seksualnom prošlošću koja ju progoni

HBO/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Hunter Schafer (25)

Hunter glumi Jules Vaughn, djevojku koja postaje Rueina najbolja prijateljica nakon što se zbog rastave svojih roditelja preseli u isti grad. Schafer je transrodna 21-godišnjakinja kojoj je uloga u "Euforiji" prva uloga ikada. No, nakon ogromnog uspjeha prve sezone s autorom Levinsonom snimila je dokumentarni specijal koji se prikazivao na HBO-u. U njemu tematizira svoj identitet trans žene, odnos prema muškarcima, ženama, obitelji, majci i samoj sebi, o djetinjstvu i budućnosti, spiritualnosti i hormonima koje uzima. Glumila je Tigris u filmu "Igre gladi: Balada pjevica i zmija" iz 2023.

Snimila je i u horor film "Cuckoo", čija je premijera u svibnju. Također ima ulogu u nadolazećem filmu "Mother Mary", u kojem glume Anne Hathaway i Michaela Coel. Film je opisan kao "epska pop melodrama" koja prati glazbenicu (Hathaway) i njenu vezu s kultnim modnim dizajnerom (Coel). Schafer će glumiti Hildu, pomoćnicu Coelovog dizajnera Sama.

image

Hunter Schafer sjajno je potretirala Jules Vaughn

HBO/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Sam Levinson (39)

Levinson je kreator i scenarist serije za koju je dobio i mnogobrojne nagrade. U međuvremenu je radio na drugom projektu, točnije na seriji "Idol" u kojoj su glavne uloge imali Weeknd i Lily-Rose Depp. Iako se od serije očekivalo mnogo, HBO kao i kritika nisu bili oduševljeni te je otkazana. No, što Levinson sprema za novu sezonu "Euforije", gotovo je nemoguće saznati. Njegov tim na sve upite obožavatelja i medija ima tek odgovor kako su svi i "dalje predani izradi iznimne treće sezone". Levinson nije komentirao planira li neke druge projekte u međuvremenu.

image

Sam Levinson na dodjeli nagrada DGA

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Linker
26. travanj 2024 05:39