Novo na sceni

Trending hit: Miach i Hiljson Mandela donose neodoljivi spoj r&b-a i trap-a u singlu ‘NLO‘

Pjesma je u manje od 24 sata od objave ušla u Top 20 domaće YouTube Trending liste.

Domaća glazbena scena dobiva još jedan izvrstan duet. Perspektivna mlada glazbenica Miach (Mia Čičak) i jedno od trenutno najatraktivnijih glazbenih imena, trap pionir Hiljson Mandela, predstavljaju zajednički singl i videospot “NLO”. Prema dosadašnjim reakcijama publike, pjesma je u manje od 24 sata od objave ušla u Top 20 domaće YouTube Trending liste (kategorija Music).

image

Miach i Hiljson

PRESS

Kako otkriva Miach, pjesma je inspirirana filmom Men In Black, a njen zarazni refren nastao je spontano tijekom studijskog session-a: "‘Pjesma ‘NLO‘ nastala je tijekom ljeta te smo na njoj radili Mihovil Šoštarić Lockroom i ja. Jedne ljetne večeri Miha i ja smo gledali film Men In Black te kada smo sljedeće jutro došli u studio, dok je Miha radio beat, ja sam inspirirana filmom počela pjevušiti ‘K‘o da s drugog planeta si...‘. Pogledali smo se i znali da je to - to, te smo oko tog stiha i sagradili cijelu pjesmu".

Po završetku pjesme, kao gosta u pjesmi pozvali su Hiljsona Mandelu, s kojim je Lockroom kreirao njegov uspješan solo album "Mandela Effect", a i ova suradnja pokazala se vrhunskom kombinacijom.

"Hiljsonu se pjesma svidjela te je snimio svoj vers i time savršeno zaokružio cijelu priču", ističe Miach.

image

Iza imena Miach krije se mia Čičak

PRESS

Prateći videospot nastao je u Beogradu, a za njegovo kreiranje zaslužan je hvaljeni dvojac Vuk Nedeljković Debbug i Đurđina Samardžić GG help, koji su vizualno prikazali pjesmu kroz imaginarni cyber svijet i tako opisali ljubav zbog koje se osjećaš "kao da je sve nestvarno, odnosno izvan ovog svijeta".

"Posebno bih istaknula odličan make-up & hair tim, koji je svojim zanimljivim kreacijama još više oživio cijeli spot", zaključuje Miach.

Ova mlada glazbenica s pjesmom "NLO" predstavlja i EP izdanje "Između nas", koje donosi ukupno četiri autorske pjesme. Kako otkriva Miach, svaka pjesma na svoj način opisuje ljubavni odnos i priča neku drugu priču, a zaigrano su omotane u r&b i pop zvuk čiju produkciju također potpisuje Mihovil Šoštarić Lockroom.

image

Pjesma NLO inspirirana je filmom ‘Men in black‘

PRESS

Miach će se uskoro uživo predstaviti i na iščekivanom festivalu Lil Drito, koji će se održati 30. rujna u zagrebačkoj Tvornici kulture te na jednom mjestu okupiti nova regionalna imena trap i r&b scene.

Linker
03. studeni 2023 02:48