Dua LIpa

 FRED DUVAL/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK
HIT ZA HITOM

U svega nekoliko sati pregledan je više od milijun puta: Dua Lipa objavila je novi singl "Illusion"

Slavna pjevačica koja će u lipnju prvi put nastupiti u Hrvatskoj, točnije u pulskoj Areni, predstavila je novu pjesmu s nadolazećeg albuma.

Slavna pjevačica koja će u lipnju prvi put nastupiti u Hrvatskoj, točnije u pulskoj Areni, predstavila je novu pjesmu s nadolazećeg albuma.

Britanska pjevačica albanskog podrijetla Dua Lipa objavila je treći singl “Illusion” s kojim nastavlja promociju nadolazećeg albuma “Radical Optimism”, koji izlazi 3. svibnja. Na albumu će se naći 11 pjesama, a dosad je predstavila dva najavna singla "Houdini" i "Training season". Prvi je debitirao na 11. mjestu Billboard Hot 100 ljestvice, dok je drugi ušao na ljestvicu na 27. mjestu.

Spot je snimljen u sportskim prostorima Piscina Municipal de Montjuïc u sunčanoj Barceloni, na istom mjestu gdje je Kylie Minogue snimila hit “Slow”.

"Nadam se da ćete voljeti ovu pjesmu i ovaj spot, koliko i ja. Stvarno smo se zabavljali dok smo sve ovo napravili. Ova pjesma je započela stvaranje albuma i prva je koju sam napisala ‘s bendom‘. Sada sam još više uzbuđena zbog albuma koji izlazi za tri tjedna", napisala je pjevačica na svom Instagram profilu.

Novi album je i blagi odmak od njezinih klasičnih pop pjesama, jer sadrži elemente psihodelije, trip-hopa i Britpopa. Dua Lipa će novi album promovirati i na koncertima, pa tako po prvi puta 9. lipnja dolazi i u pulsku Arenu. Za koncert su karte bile rasprodane u manje od pola sata.

image
FRED DUVAL/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK FRED DUVAL/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 23:46