Iznenadna uloga

Vijest koja se čekala: Kim Cattrall se vraća u ‘I tek tako...‘

Vijesti o njezinom povratku izazvale su lavinu reakcija na društvenim mrežama, jer nakon što smo potpuno isključili mogućnost njezina povratka, tvorci serije sada su odlučili iznenaditi obožavatelje serije.

Ono čemu se obožavatelji nadaju od početka snimanja serije "I tek tako..." napokon će se i dogoditi! Barem na jednu večer... Kim Cattrall ponovit će ulogu Samanthe Jones u jednoj od epizoda druge sezone serije. Točnije, radi se o jednoj sceni u finalnoj epizodi druge sezone, potvrdio je Variety. U spomenutoj sceni Samantha koja je odselila u London i Carrie obavit će telefonski poziv. Podsjetimo, u prvoj sezoni jedna od epizoda završila je SMS porukom između njih, nakon sahrane Face.

Iako je riječ o minimalnoj minutaži u seriji, vijest je ipak iznenadila i oduševila obožavatelje koji su, s obzirom na loše odnose između glumica, potpuno isključili mogućnost njezina povratka u seriju. Zanimljiv podatak je i da se uz Kim koja će odraditi samo ovu scenu vraća i stilistica Patricia Fields, koja dolazi samo kako bi stilizirala lik Samanthe. "Nemaju svi ovakvu vrstu moći...", zaključila je jedna korisnica Twittera. Izvori doznaju da je Cattrall snimila svoju scenu još u ožujku ove godine, bez da je vidjela ili kontaktirala s ostalim zvijezdama serije, točnije svojim kolegicama - Sarom Jessicom Parker, Kristin Davis i Cynthijom Nixon.

Cattrall je s kolegicama sa seta već godinama u sukobu te je odbila i veliki honorar koji je ponuđen za sudjelovanje u nastavcima nove serije "I tek tako...", koja se nastavlja na radnju kultnog "Seks i grada". Netrpeljivosti između njih pojavile su se još za vrijeme snimanja prve sezone serije "Seks i grad", a situacija se zaoštrila kad se doznalo da je Sarah Jessica Parker zarađivala milijun dolara dok su ostale dobivale manjih 350 tisuća dolara po epizodi. Cattrall se pobunila i zatražila veću plaću, što ostale glumice nisu znale i tada je došlo do velikih netrpeljivosti. Navodno ostale glumice više nisu sjedile s Kim Cattrall čak ni za vrijeme pauze. Ipak, sve su se okupile 2007. godine, za potrebe snimanja prvog nastavka filma "Seks i grad", a uloge su ponovile i u drugom nastavku snimanom 2010. godine.

image

HBO Press

HBO PRESS

"Nikad nismo bile prijateljice. Bile smo samo kolegice i što se mene tiče, time sam posve zadovoljna.", priznala je Cattrall u intervjuu 2017. godine, što je Sarah jednom prilikom i opovrgnula. Jessica Parker dodatno se zamjerila Kim Cattrall 2018. godine, kada je preminuo njezin brat, a SJP je odlučila izraziti joj sućut javnom objavom. "Doista ne trebam tvoju ljubav i podršku u ovom tragičnom trenutku", a i njezina majka je navodno pitala: "Kad će nas ta licemjerna Sarah Jessica Parker ostaviti na miru?"

image

Sa seta snimanja serije ‘Seks i grad‘

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

Nakon svega, nije postojala mogućnost da Cattrall ponovi svoju ulogu, no ipak smo dobili barem neku vrstu njezinog povratka. Druga sezona "I tek tako..." premijerno se prikazuje 22. lipnja, a epizoda u kojoj se pojavljuje Samantha bit će emitirana u kolovozu.

Linker
18. travanj 2024 11:20