Fotografija: Profimedia

 NBC/PLANET/PROFIMEDIA NBC/PLANET/PROFIMEDIA
Uskoro stiže

Zvijezda serije Will & Grace i popularna reperica ujedinile snage u novom filmu

Film je režirao Larry Charles, poznat po radu sa Sachom Baronom Cohenom na Boratu i Brünu, stoga očekujte istu razinu ludog humora

Film je režirao Larry Charles, poznat po radu sa Sachom Baronom Cohenom na Boratu i Brünu, stoga očekujte istu razinu ludog humora

Volite duhovite, visprene mjuzikle? Čini se da je ovo vaša godina. Naime, produkcijska kuća A24 nedavno je objavila trailer za svoj prvi filmski mjuzikl "Dicks: The Musical".

Novi film, temeljen na off-broadwayskoj predstavi "Fucking Identical Twins" Josha Sharpa i Aarona Jacksona, ima snažne izvođače: Tonyjem nagrađenog Nathana Lanea, legendu serije "Will i Grace" Megan Mullally, zvijezdu SNL-a Bowena Yanga i cijenjenu repericu Megan Thee Stallion.

Radnja se vrti oko dva vrhunska prodavača koji rade u tvrtki koju vodi još neimenovani lik (Megan Thee Stallion). Nakon što otkriju da su davno izgubljeni jednojajčani blizanci, njih dvoje kreću u misiju ponovnog ujedinjenja svojih roditelja, koje igraju Lane i Mullally.

image

Reperica Megan Thee Stallion

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Slapstick, kaotični trailer pokazuje i Bowena Yanga u ulozi Boga, a sadrži i isječke originalne glazbe slavne reperice. Također, pripazite na Sewer Boyse, par odvratnih plesnih blizanaca u stilu gargojla zaključanih u kavezu (ne, stvarno). Film je režirao Larry Charles, poznat po radu sa Sachom Baronom Cohenom na Boratu i Brünu, stoga očekujte istu razinu ludog humora.

Čini nam se da će biti urnebesno s obzirom na to tko je odabrani cast. Do tada, slušajmo Meghan Thee Stallion:

Linker
27. travanj 2024 05:04