i.Con

Digitalna seksualna revolucija: Stižu prvi pametni kondomi!

Ako mislite da ste već vidjeli sve i da vas više ništa ne može iznenaditi, promislite još jednom jer na tržište su pristigli prvi pametni - kondomi.

Nakon nepoderivih kondoma, nastavlja se niz inovacija u području intimne zaštite: novi proizvod tvrtke British Condoms, nazvan i.Con, zapravo je prsten koji se nosi povrh običnog kondoma, a služi za praćenje brzine, potrošenih kalorija, trajanja snošaja, broja poza promijenjenih u danu, tjednu, mjesecu i, kako tvrde na službenoj stranici brenda, još mnogo više. I to sve uz pomoć mobilne aplikacije.

i.Con dolazi opremljen micro USB utorom uz pomoć kojeg je prikupljene podatke moguće prenijeti na računalo, vijek trajanja baterije je osam sati (sasvim dovoljno za "odrađivanje posla"), a ima i jednogodišnje jamstvo za sve one koji nisu zadovoljni proizvodom. Također, veličina pametnog kondoma je podesiva tako da nema straha od toga da neće pristajati.

Ovaj revolucionarni proizvod ove godine bit će dostupan na britanskom tržištu, a s obzirom na velik interes za njega, vjerojatno i u ostatku svijeta.

Linker
19. travanj 2024 14:16