Getty Images
BOOKMARK

Instagram od danas ima opciju koju smo oduvijek željeli

Društvene mreže stalno se mijenjaju, ali čini se kako Instagram najviše radi na tome da svakog dana bude sve bolji – i privuče što veći broj korisnika. Popularna mreža cijelo vrijeme predstavlja novitete: "Priče", fotografije koje nestanu nakon što ih pogledate te produljivanje trajanja videa s 15 sekundi na cijelu minutu samo su neki od njih.

Ipak, s Instagrama stiže još jedna novost za kraj godine koja će oduševiti sve one "hrčke" koji vole skupljati recepte, make-up inspiracije i prijedloge za uređenje interijera. Direktno sa svojeg feeda korisnici će pomoću bookmark ikone moći sačuvati objave koje im se posebno sviđaju i za koje misle da će ih željeti ponovno pogledati. Dosad ste to mogli jedino tako da lajkate fotografiju i kasnije je pronađete u objavama koje ste označili sa "sviđa mi se", zapamtite o čijoj se objavi radi pa da je tražite na njihovom profilu ili da fotografiju pošaljete privatnom porukom.

Instagram

S novom nadogradnjom Instagrama bit će dovoljno da objavu bookmarkirate i ona će biti sačuvana u posebnom folderu koji je dostupan samo vama. Ova mogućnost oduševit će sve one koji vole Pinterest ili koriste tu istu opciju na Facebooku.

Linker
20. travanj 2024 09:10