ZAČINITE LJETO VIRTUALNOM ZABAVOM

Odabrali smo za vas 3 fantastične besplatne aplikacije

Ako vam je već dosta Pokemon ludila ili vas ono, nekim neobičnim slučajem, nije niti dotaklo, predlažemo vam tri nove aplikacije uz koje ćete se odlično zabaviti. Tu je jedna igra, jedna aplikacija koja će vam olakšati slanje stickera i gifova i jedna koja će vam pomoći da ih sami napravite. Sve tri su, naravno, besplatne pa nema baš nikakvog razloga da ne uronite u svijet virtualne zabave koji smo odabrali za vas. Dobru zabavu!

Dots & Co

Za razliku od Pokemona koji od vas zahtijevaju da izađete van i da cijelo vrijeme budete na oprezu jer nikad ne znate kada i gdje bi se mogla pojaviti vaša virtualna lovina, ovo je igra koja polazi od drugog pristupa. Traži koncentraciju, to je istina, ali ne traži nikakvu interakciju s okolinom ili drugim igračima. Koncept je jednostavan, spajate točke iste boje kako biste unutar kvadrata oslobodili mjesta za nove točke. U osnovi je to klasična puzzle igra, ali sa svim zgodnim dodacima, gomilom razina koje treba riješiti i dobro osmišljenim power-upovima ova igra donosi još nešto, a to je – atmosfera. Može se činiti nevjerojatno za igru u kojoj u osnovi samo spajate točkice, ali sjetite se Candy Crush Sage i njezinog potencijala za razvijanje ovisnosti. Dots & Co je njezin punopravni nasljednik: igra koja će vas u jednakoj mjeri zabaviti i opustiti.

Dango

Ako vam emojiji mnogo znače, uživate u gifovima i teško možete zamisliti svakodnevnu virtualnu komunikaciju bez stickeraDango je pravi izbor za vas! Pomoću ove aplikacije lakše ćete pronaći ono što tražite, a pritom nećete morati otvarati gomilu drugih aplikacija i nepotrebno si usporavati mobitel. Aplikacija jednako dobro funkcionira u svim messaging servisima i ako često dolazite u doticaj s ovom vrstom sadržaja ne samo da će vam biti zabavna, već ćete je uskoro početi doživljavati kao nužnost. Trenutačno je besplatna, ali lako je moguće da će se u budućnosti pojaviti funkcionalnosti unutar aplikacije koje će se morati platiti.

Ultratext

Slanje gifova ne mora biti vaš maksimum, možete ih i – stvarati. Nije pretjerano reći da je ova aplikacija donijela svojevrsnu revoluciju u svijet pokretnih sličica. Uz vrlo jednostavno i pregledno sučelje, Ultratext ono što napišete stavlja u balončiće i animira, a svaki put kada pritisnete razmaknicu otvara vam se novi box u koji možete upisati željeni tekst. U svakom trenutku možete dodati i fotografiju koristeći prednju ili stražnju kameru, a rezultat je poruka koja više nalikuje na blještavu reklamu, nego na klasične poruke. Iako je aplikacija vrlo jednostavna, očarat će vas ono što njome možete postići, a najveća joj je prednost to što koristeći njezine brojne opcije čak i najbanalnije riječi postaju fantastične, blejštave poruke-filmiće kojima će se primatelj diviti.

Linker
23. travanj 2024 11:16