PRESS
svake subote

Advent s umjetnicima: Uživanje u dobroj hrani, piću i odličnim umjetničkim radovima

Umjetnici u usponu pričaju o svom stvaralaštvu, inpiraciji i kreativnom procesu u Kolekcionartovoj galeriji.

Umjetnici u usponu pričaju o svom stvaralaštvu, inpiraciji i kreativnom procesu u Kolekcionartovoj galeriji.

Za ljubitelje umjetnosti i Božića pronađeno je savršeno mjesto za njih. Naime, Kolekcionart.com je digitalna platforma koja promovira mlade hrvatske vizualne umjetnike, a ovog adventa pripremio je super stvar. Svake adventske subote od 10-13 h, u Kolekcionartovoj galeriji u Zvonimirovoj 7, održavaju se božićna druženja s umjetnicima zastupljenim na platformi, gdje ćete u opuštenoj atmosferi uz signature, kuhano vino i božićne slastice imati priliku upoznati umjetnike čiji su radovi izloženi u novom božićnom postavu galerije.

image

U opuštenoj atmosferi moći ćete uživati u kuhanom vinu i slasticama

PRESS

Uz druženja s umjetnicima svake adventske subote tijekom adventa, da kupnja božićnih poklona bude što slađa, sve limitirane edicije grafika koje je Kolekcionart producirao s umjetnicima bit će na popustu 15%.

Na prvom druženju s umjetnicima bili su: Nikica Jurković, Ivo Zagoda, Diana Trohar i Lorena Almaši. U ugodnoj atmosferi gosti su imali priliku saznati više o njihovom umjetničkom izričaju, kreativnom procesu i inspiraciji iza pojedinih umjetničkih djela.

image

Umjetnici pričaju o svojoj kreativnosti procesu i umjetničkom izričaju

PRESS

Ove subote, 9. prosinca, na druženje u Kolekcionart dolaze umjetnici Luisa Pascu, Tea Lovrić, Jurica Pušenjak, Marija Matić, i najnovija umjetnica koja se priključila platformi Kolekcionart – Cicko.

image

Digitalna platforma promovira mlade umjetnike i njihovo stvaralaštvo

PRESS

Dana 16. prosinca u Kolekcionart dolaze Klasja Habjan, Alba Miočev, Bartol Galović i Nikolina Segarić, a 23. prosinca oni koji poklone najčešće kupuju u zadnji čas, moći će se družiti s Ivanom Oštarčevićem i Marijom Miličićem.

image

Svake adventske subote od 10-13 održavaju se božićna druženja s umjetnicima

PRESS
Linker
28. travanj 2024 03:03