POKAŽI SRCE

Brojimo sitno do velikog koncerta Vesne Pisarović u Zagrebu

Vesna Pisarović, pjevačica koja je obilježila hrvatsku glazbenu scenu novog tisućljeća i čija zvijezda nikada nije jenjavala unatoč dužem izbivanju sa scene, vraća se polako, ali sigurno na pozornicu kao da s nje baš nikada nije otišla. I ne samo to, njezine hitove više ne pjeva samo generacija koja je na njima odrasla, već i ova nova, milenijalci i Z generacija, od kojih se mnogi 2005., kada je objavila svoj posljednji pop album, nisu niti rodili.

Pjevačica rodom iz Petrinje koja, iako se proslavila pop hitovima "Dolje na koljena", "Jutro donosi kraj", "Da znaš", "Da sutra umrem", "Neka ljudi govore", "Sasvim sigurna" i brojnim drugima, godinama koketira s brojnim glazbenim žanrovima na dvije adrese, zagrebačkoj i onoj berlinskoj, pa je njen bogati glazbeni opus danas prožet utjecajima jazza, bluesa i rocka.

image
925STUDIO

Vesna Pisarović nije samo glazbenica, već je svoju društveno-odgovornu ulogu uvijek rado isticala sudjelovanjem u raznim projektima s porukom, a takav je i ovaj zagrebački koncert, budući da je dio humanitarnog projekta "Pokaži srce", koji ima za cilj unaprjeđenje zdravlja mladih sportaša kroz edukacije, kongrese i preventivne preglede.

Koncert u Draženovom domu svakako će ponajprije obilježiti pjesme s njezina prva tri albuma, koje je mahom potpisala Milana Vlaović, ali i neke pjesme koje su izašle nakon toga, a sudeći po vijestima koje stižu iz Vesnine kreativne radionice, uskoro će nas razveseliti i nekim novim stvarima koje je sama napisala.

image
DARKO TOMAS CROPIX

"Već se nekoliko mjeseci sa svojim timom ozbiljno pripremam za ovaj koncert i paralelno pišem pjesme i doista vjerujem da će publika uživati, kako moja vjerna publika, tako i ova mlađa", govori Pisarović za koncert koji će obilježiti najviša moguća produkcija. Iza Vesne stoji sjajan tim suradnika koji se okupio za ovu večer - redatelj Paolo Tišljarić, Marko Mijatović i Miran Bratunić, koji su zaduženi za rasvjetu, odnosno video, a s njom je i stilistica Ana Nikačević, koja već godinama stoji iza njenog modnog stila.

image
925STUDIO

Karte su dostupne u prodaji u sustavu Entrio, zato požurite po svoje ulaznice kojih je ostalo jer Vesna Pisarović u Ciboni nešto je što sigurno ne želite propustiti.

Linker
07. studeni 2023 16:14