PRESS
DANI PIVA

Festival u Karlovcu: 17 koncerata i bogata gastro ponuda

I ove godine se pod stoljetnim stablima karlovačke Promenade održavaju Dani piva čiji su organizatori pripremili razne koncerte, široku ponudu piva i hrane. Festival počinje 25., a traje do 29. kolovoza.

I ove godine se pod stoljetnim stablima karlovačke Promenade održavaju Dani piva čiji su organizatori pripremili razne koncerte, široku ponudu piva i hrane. Festival počinje 25., a traje do 29. kolovoza.

U Karlovcu se održavaju 36. Dani piva, najdugovječniji festival u Hrvatskoj i regiji posvećen pivu. Osim u pivu vrhunske kvalitete na festivalu možete uživati u raznovrsnoj gastro ponudi. Kao svake godine do sada Dani piva donose nešto novo, brojni se posjetitelji iznova vraćaju, a novi posjetitelji otkrivaju čari festivala na karlovačkoj Promenadi.

Ove godine na Danima piva očekuje vas šarolik glazbeni program koji za sve generacije donosi ponešto. Na glavnoj pozornici ove godine nastupaju velika imena na hrvatskoj glazbenoj sceni kao što su Parni valjak, Psihomodo Pop, Grše, Opća opasnost, Nina Badrić i Dalmatino.

image
PRESS

Dani piva ne bi bili potpuni bez festivalske atmosfere koju upotpunjuje bogata ponuda piva, pivskih jela i velikih pereca. Uz neizostavno Karlovačko pivo, ponuda je proširena na mnoga druga piva, Heineken te craft piva pivovara Medvedgrad i Podrum.

image
PRESS

Na festivalu će posjetitelji imati priliku isprobati još 14 drugih pivskih brendova kao što su Lagunitas IPA, Krušovice Imperial i Sol. Gastro kutak festivala zabavljat će razni glazbenici od pop-rock Stringsa, Black&Whitea do Riversa i jedinog hrvatskog Mariachi sastava, Los Caballeros te funk-soul sastav Brown Sugar.

Ako se nađete u Gastro kutku festivala, a ljubitelj ste povijesti sigurno će vas zanimati Pivske radionice by Karlovačko o povijesti i proizvodnji piva te pivskim stilovima koje će održati Damir Fluka iz Heinekena Hrvatska. Za ljubitelje kuhanja spremna je radionica o pripremi hrane s pivom, a vodit će ju gastro influencer Saša Vukić poznatiji kao Sašina kuhinja.

Kako bi vam Dani piva ostali u trajnom sjećanju, na Glazbenom paviljonu postavljen je pivski foto kutak, a za originalne suvenire pobrinuli su se iz Aquatike, slatkovodnog akvarija Karlovac i Karlovačkog suvenir shopa.

Ako vam Dani piva nisu bili dovoljni, pivovara Karlovačkog piva 25. kolovoza otvara vrata za sve zainteresiranu u proces proizvodnje piva. U obilazak su uključeni varionica, pogoni za fermentaciju i filtracije te punionica. Za obilazak nije potrebna prethodna prijava.

image
PRESS
Linker
27. travanj 2024 18:20