Bogat program

Kamo na izlet? Počinje pet dana odlične zabave u Karlovcu

Šarmantnim gradom na četiri rijeke potkraj kolovoza teku ‘potoci’ piva zahvaljujući tradicionalnom festivalu, koji uz dobru kapljicu nudi i zanimljive koncerte.

Najbolja zabava u gradu, tako bi se ukratko mogao opisati veliki pivski festival u Karlovcu, koji se ove godine održava od 26. do 30. kolovoza. U tih pet dana i noći na ulicama, u parkovima i perivojima povijesne karlovačke Zvijezde posjetiteljima se ne nude samo dobro pivo i bogat meni, nego i odlična glazba te mnogi drugi sadržaji.

image

Tradicionalna povorka kojom počinju Dani piva

ROBERT FAJT/CROPIX

IZVOĐAČI
Glazbeni program Dana piva otvaraju 26. kolovoza Gibonni i pop-rock bend Buđenje, koji je ove godine predstavio hvaljeni album "Brudet".

image

Pocket palma

PRESS

Sljedeći dan nastupaju Urban te bendovi Vatra i Pocket palma.

image

Boris Štok

PRESS

U nedjelju na pozornicu dolazi Boris Štok, pjevač koji je za "Ispod kože" nagrađen Porinom za najbolji album alternativne glazbe te splitski bend Daleka obala, koji će izvesti svoje najveće hitove.

image

Bend Buđenje

JULIEN DUVAL PRESS

Sljedeći dan nastupaju grupe Crvena jabuka te Denis & Denis, a zadanjeg dana festivala bendovi Podočnjaci i Hladno pivo.


DAN OTVORENIH VRATA
U petak, 26. kolovoza između 10 i 16 sati, karlovačka pivovara pak organizira Dan otvorenih vrata, pa će ljubitelji piva moći vidjeti kako se proizvodi njihovo omiljeno piće. Dolazite li u grad s mališanima, svakako ih odvedite u Aquatiku, jedini potpuno slatkovodni akvarij u Hrvatskoj, u kojem se može vidjeti više od stotinu primjeraka slatkovodnih ribljih vrsta, a čak 40-tak je endemskih.

image

Jedan od gradskih parkova u kojima se održava program pivskog festivala

DEPOSITPHOTOS

PRIJEVOZ
Iz Zagreba od 26. do 28. kolovoza za posjetitelje pivskog festivala vozi poseban vlak, koji polazi u 17.40 sati s Glavnog kolodvora, a iz Karlovca za Zagreb kreće u ponoć. Povratna karta košta 10 kn. Za stanovnike Duge Rese, Ozlja, Ogulina i Slunja osiguran je, pak, besplatni autobus do centra Karlovca, s polaskom u 19 sati i povratkom također u ponoć. I vlak i autobusi bit će obilježeni oznakama "35. Dani piva Karlovac". Oni koji dolaze automobilom moći će se bez naplate parkirati kod ŠRC Korana, a do centra grada imat će besplatni prijevoz.

Linker
19. travanj 2024 19:22