U 24 sata

LMF Festival čeka sjajno izdanje: Prve ulaznice za festival na Jarunu planule su u trenu

Tisuću ulaznica po najnižoj cijeni za najiščekivaniji elektronski LMF festival, koji će se u lipnju sljedeće godine održati na zagrebačkom Jarunu, rasprodane su u rekordnom roku.

Da je LMF festival osvojio publiku u Hrvatskoj, regiji, ali i Europi potvrđeno je već prvog dana prodaje ulaznica što samo govori kako obožavatelji elektronske glazbe jedva čekaju treće izdanje najiščekivanijeg festivala u regiji.

Pomamom za ulaznicama definitivno je pridonio i ovogodišnji LMF Las Vegas festival, koji je okupio 15 najtraženijih hrvatskih DJ-a, a o čijem uspjehu su posljednjih dana komentirali i pisali scena i mediji. Hrvatski festival u srcu Las Vegasa održao se u tamošnjem najpoznatijem event prostoru, Area 15, koji je ujedno centar elektronske scene u tom gradu.

image

Festival se održava od 15 do 17. srpnja 2023.

LMF

No uspjehu organizatora LMF festivala Marijana Gagulića i Damira Lovrića tu nije kraj. Ekipa je ove godine nominirana u dvije kategorije prestižne nagrade za elektronsku glazbu Ambasador i to za Najbolji novi festival te Najveći doprinos sceni. Iako potpuno različite kategorije, organizatori LMF-a u samo godinu i pol uspjeli su se itekako nametnuti domaćoj sceni što potvrđuje i ova nominacija, koju osim publike, dodijeljuje i struka.

Treće izdanje LMF festivala održat će se od 15. do 17. srpnja 2023. godine na zagrebačkom Jarunu, a obožavatelji elektronske glazbe s nestrpljenjem iščekuju objavu line up-a. Lani je jedna od najvećih zvijezda bio DJ Claptone. Njemački glazbenik otkrio je kako je bio presretan što je baš u Zagrebu dobio priliku predstaviti se hrvatskoj publici, a poznat je po tome što vješto skriva identitet iza zlatne maske kakvu su u 18. stoljeću nosili liječnici koji su se brinuli o oboljelima od kuge.

image

LMF festival opet se održava na zagrebačkom Jarunu

PRESS

Osim Claptonea, velikim uspjehom nakon nastupa na zagrebačkom LMF-u može se pohvaliti I DJ Fisher. Australski glazbenik bio je jedan od najboljih profesionalnih svjetskih surfera, no ljubav prema glazbi itekako mu se isplatila jer mu je nedavno časopis GQ dodijelio nagradu za izvođača godine.

Nastup na LMF-u izvanredna je prilika mnogim glazbenicima da pokažu u čemu su najbolji, a koji će izvođači rasplesati publiku od 15. do 17. lipnja 2023. na zagrebačkom Jarunu doznat ćemo uskoro.

01 - Modified: 2022-12-07 08:42:38 - Feat.: 0 - Title: Od filma do koncerta: Klub Dva Osam u rođendanskom tjednu ima brojne i raznovrsne događaje 02 - Modified: 2022-11-27 07:30:00 - Feat.: 1 - Title: Nakon fakulteta vratio se u svoj grad i pokrenuo festival za koji su ulaznice planule
01 - Modified: 2022-12-07 08:42:38 - Feat.: 0 - Title: Od filma do koncerta: Klub Dva Osam u rođendanskom tjednu ima brojne i raznovrsne događaje 02 - Modified: 2022-11-27 07:30:00 - Feat.: 1 - Title: Nakon fakulteta vratio se u svoj grad i pokrenuo festival za koji su ulaznice planule
Linker
02. ožujak 2023 18:44