Uživo na HTV3

Magic Box 8: Sara Renar, Porto Morto i Aklea Neon predvode ekskluzivni glazbeni događaj

Šest izvođača nastupit će na osmom koncertu Magic Box koji će se u nedjelju 18.9. izravno prenositi i na Trećem programu HTV-a.

Nakon sedam online koncerata Magic Box ulazi na televiziju! U nedjelju, 18. rujna, od 18 do 23 sata Radio 808 i Pozitivan ritam predstavljaju Magic Box #8 u izravnom prijenosu na Trećem programu Hrvatske televizije. Smotra nezavisne i alternativne scene, koja je u trogodišnjem ciklusu okupila 38 izvođača širokog stilskog spektra, pridružuje se proslavi desetog rođendana Trećeg programa sa svojim najjačim izdanjem. Na petosatnom koncertu u dvorani HUB 385 nastupit će Porto Morto, Sara Renar, Kozmodrum, Aklea Neon & Sound Doulas, ŽEN i HRAM, uz voditeljski par Ida Prester & E-Base. Gledajte Magic Box u nedjelju uživo na HTV3!

image

Magic Box 8

PRESS

Satnica koncerta

18,03 HRAM

18,50 ŽEN

19,42 Aklea Neon & Sound Doulas

20,32 Sara Renar

21,24 Porto Morto

22,16 Kozmodrum

image

Porto Morto

PRESS

Porto Morto

Zagrebački art pop kolektiv s reputacijom jednog od najboljih domaćih bendova u posljednjih nekoliko godina. Podjednako omiljeni kod publike i kritike, za aktualni album "PORTOPOP" nagrađeni Porinom u kategoriji alternativne glazbe.

image

Sara Renar

PRESS

Sara Renar

Alternativna umjetnica, svestrana kantautorica, istinska diva hrvatske nezavisne scene i glazbenica s najviše nastupa u Magic Boxu. Prošle godine objavila je svoj ponajbolji album "Šuti i pjevaj".

image

Kozmodrum

PRESS

Kozmodrum

Instrumentalni electro jazz projekt bubnjarskog virtuoza Janka Novoselića. Jazz combo s tri podjednako hvaljena studijska albuma, još jači u nadahnutim koncertnim interpretacijama i improvizacijama.

image

ŽEN

PRESS

Žen

Zagrebački audiovizualni kolektiv i indie-post-rock trio koji već dvanaestak godina nastupa u istoj postavi. Iza njih su tri albuma (četvrti u pripremi) i skoro 400 koncerata odsviranih na redovitim europskim turnejama.

image

Aklea Neon

PRESS

Aklea Neon & Sound Doulas

Kantautorica i globtroterica Aklea Neon nakon izlaska debitantskog albuma "Dođi na joji" predstavlja se u ponešto drugačijem i puno energičnijem izdanju uz novi prateći sastav Sound Doulas.

image

Hram

PRESS

Hram

Šibenski kolektiv HRAM novi je predstavnik reperske stare škole. Prošle godine HRAM je objavio prvi album "Bijes" i odmah pokazao kako se s njim mora najozbiljnije računati u svakoj projekciji budućnosti hrvatskog hip hopa.

Linker
18. travanj 2024 04:28