u ožujku 2024.

Miach je spremna za svoj najveći koncert dosad: Stiže u zagrebačku Tvornicu kulture

Od objave njezinog albuma prvijenca "Insomnia" prošlo je mjesec dana, a zagrebačka pjevačica oduševila je publiku i kritiku.

Krajem studenog objavila je svoj prvi studijski album, a sada zagrebačka glazbenica i autorica Miach najavljuje svoj najveći samostalni koncert do sada. U petak, 8. ožujka 2024. godine stiže na pozornicu zagrebačke Tvornice kulture, uživo predstaviti svoje debitantsko studijsko izdanje “Insomnia”.

image

Predstavit će debitantski album “Insomnia”

PRESS

Vodeći singl albuma “Led”, u kojem joj se pridružio triljski reper Grše, vrlo brzo po objavi je osvojio i radijski eter te je pjesma dosegnula visoko drugo mjesto službene liste HR Top 40 najemitiranijih domaćih singlova.

Dobitnica je prestižne nagrade Cesarica Hit listopada 2022. za prošlogodišnji singl "NLO", s kojim je provela i impresivnih 50 tjedana na HR Top 40 listi. Na albumu donosi kreativan spoj pop, house i r’n’b žanrova, za koje otkriva da su joj i osobno najdraži. Sastavljen od deset autorskih pjesama, album “Insomnia” nosi prepoznatljiv produkcijski potpis Mihovila Šoštarića Lockrooma, a u kreiranju ovog glazbenog mozaika sudjelovala je i nekolicina dobro poznatih imena nove generacije regionalnih imena, poput Jymenik u pjesmi “Tume” te Baks i Peki u pjesmi “Dance”. Splitska producentica Ediba dala je svoj doprinos pjesmi “Tvoje je”, dok gitarist Jan Jakovljev supotpisuje glazbu i tekst na pojedinim pjesmama.

image

Pretprodajna cijena je 8 eura, dok će na dan događanja iznositi 10 eura

PRESS

Miach je upravo u Tvornici kulture, u rujnu 2022. godine imala svoj prvi nastup ikad, u sklopu festivala Lil Drito. Od tada se u razdoblju od godinu dana svojim jedinstvenim spojem glazbenog, modnog i vizualnog izričaja oblikovala u jednu od vodećih “it” djevojaka nove generacije domaće glazbene scene.

image

Ulaznice za koncert dostupne su u prodaji od 18. prosinca, putem platforme Core Event i na prodajnim mjestima u Zagrebu - u Drito Baru, Rockmarku i Dirty Old Shopu

PRESS
Linker
15. travanj 2024 05:58