Launchmetrics/Spotlight

 LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
Sve na jednom mjestu

Ne znate što za Dan zaljubljenih? Počastite se izlaskom, iznenadite voljenu osobu, zabavite se s prijateljicom...

U slučaju da se želite izvesti solo, s najboljim prijateljicama ili partnerom/partnericom, pronašli smo jedno mjesto na kojem možete baš sve što poželite.

U slučaju da se želite izvesti solo, s najboljim prijateljicama ili partnerom/partnericom, pronašli smo jedno mjesto na kojem možete baš sve što poželite.

Valentinovo samo što nije stiglo, a sa svih strana već nas naveliko obasipaju prijedlozi i ideje što pokloniti osobama koje volimo. Iako će neki reći kako bismo Dan zaljubljenih trebali slaviti svakoga dana u godini, ne možemo negirati kako smo upravo 14. veljače navikli pokazivati posebnu pažnju bliskim osobama. No Valentinovo ne bi trebalo biti rezervirano samo za zaljubljene - pokažite ljubav sami sebi ili pak drugim ljudima koji su vam važni u životu. Nadolazeći praznik ljubavi tako je idealan dan da svojim voljenima, ali i sebi damo zasluženu pažnju. To ne moraju biti velike geste ili darovi koje ćemo financijski teško podnijeti, dovoljno je dan provesti u zabavi, uživajući u ukusnim zalogajima ili nekom zabavnom (ne nužno romantičnom) filmu.

U slučaju da se želite izvesti solo, s najboljim prijateljicama ili partnerom/partnericom, pronašli smo jedno mjesto na kojem ćete pronaći baš sve što vam je potrebno za najbolju moguću zabavu.

Izazak u kino s prijateljicama

Ako ste solo i želite se izvesti sa svojim najboljim prijateljicama, uživanje u dobrom filmu, kokicama i soku odličan je izbor, zar ne? Naime, filmski naslov "Opasne djevojke" vraća se na velika platna u novoj postavi. Ne samo da ćete u Cinestaru zagrebačkog Z Centra pogledati film koji će vas totalno opustiti, već vas te srijede 7. veljače u WoW! baru by CineStar Cinemas očekuju i tematski kokteli. Želite li okušati svoju sreću u nagradnoj igri, tu su i Skin Romance pokloni by Ženski recenziRAJ. Dress code srijedom je pink. Ako više volite filmove inspirirane istinitim događajima, u kina dolazi i dugo očekivana ekranizirana priči o glazbenoj ikoni s Jamajke. Riječ je o pretpremijeri filma "Bob Marley: One Love".

image
FOTO: DANKO ŠIMUNOVIĆ, PETRA RIA

Zabava u dvoje

Ako se želite zabaviti s prijateljima ili partnerom/partnericom, a niste ljubitelj klasičnih romantičnih večera i izlazaka, zašto ne biste ovo Valentinovo proveli igrajući videoigre? Hall of Game u Z Centru, ujedno i najveća gaming arena u ovom dijelu Europe, na Valentinovo igračima daje ludih 50 posto popusta na DUO paket i besplatan drugi joystick uz PS5 sate.

Romantična večer za parove

Ako se nas pita, stara izreda "ljubav ide kroz želudac" uistinu je točna! Stoga nije nimalo loša ideja počastiti sebe i partnera/partnericu ukusnim zalogajem ili, recimo, koktelom. Brza hrana ili fina kuhinja, sasvim je nebitno jer ponuda restorana Z Centrovog food courta budi sve. Zašto ne biste ovog Valentinova podijelili svoju omiljenu poslasticu s voljenom osobom i uživali u zajedničkom mini-gastronomskom putovanju? Asian Dragon, Burger King, FitStop, Milky, Zdravica&Kavica samo su neki koji bude raznoliku gastro ponudu, a ono što ćete odabrati ovisi isključivo o vašim ukusima.

image
FOTO: DANKO ŠIMUNOVIĆ, PETRA RIA

Vrijeme za mene

No Valentinovo je vrijeme i za pokazivanje ljubavi prema sebi, a najbolji izbor za to je self care u beauty salonu Z Centra, točnije u Z House of Beauty. Iskusni stručnjaci pobrinut će se da izgledate besprijekorno i osjećate se dobro na ovaj poseban dan. Frizura, nokti, obrve, make-up, njega lica... Sve je to nešto što si svaka od nas voli priuštiti, a upravo je Valentinovo idealno doba godine za to.

image
UNSPLASH

Zabava za cijelu obitelj

Valentinovo može biti i obiteljski dan, a najbolja destinacija za to je, bez sumnje, u MiniPolisu gdje svoje mališane možete počastiti kreativnim i zabavnim aktivnostima koje će još dugo pamtiti. Interaktivne igre, radionice i brojne atrakcije čine ovaj prostor savršenim za obiteljsko druženje, a male i velike ljubitelje vožnje posebno će oduševiti cool atrakcija sa super specijalnim efektima u kojoj će se naći u ulozi pilota helikoptera i vozača trkaćeg motocikla ili automobila. Osim toga, tu je i bogati karnevalski program vikendima u periodu od 1. do 29. veljače.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Z Centar

Linker
27. travanj 2024 14:21