Osvojite ulaznice

Nezaboravan kraj ljetne sezone: Gloria vas vodi na Dimensions Festival u Tisnom!

Dimensions Festival održat će se od 1. do 5. rujna u Tisnom na otoku Murteru i to u prekrasnoj uvali The Garden Resorta kao i na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella‘s te uz neizostavne boat i after partyje.

Nakon desetljeća stvaranja reputacije kao jednog od najuglednijih festivala elektroničke glazbe u Europi, Dimensions festival se i ove godine održava u Tisnom, od 1. do 5. rujna ovaj festival i ove godine već tradicionalno zaključuje ljetnu festivalsku sezonu.

Dimensions Festival održat će se u prekrasnoj uvali The Garden Resorta te na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella‘s uz neizostavne boat i after partyje, a Gloria.hr dijeli 2 x 2 ulaznice za ovaj glazbeni spektakl.

Sve što trebate je:

  • Pratiti Instagram profil Gloria.hr u razdoblju od 5. do 16. kolovoza 2022.
  • Ispod objave kojom vas pozivamo da se prijavite na naš natječaj odgovoriti na postavljeno pitanje
  • Dvoje dobitnika po dvije festivalske ulaznice za festival Dimensions Festival, objavit ćemo na Instagramu u nakon utorka 16. kolovoza iza 12 sati.
image

I ove godine Dimensions se održava u The Garden Resortu u Tisnom

PRESS

Dimensions je jedan od najdugovječnijih elektronskih festivala na jadranskoj obali, koji redovito privlači publiku iz svih krajeva svijeta. Organizatori su se i ove godine pobrinuli za bogat glazbeni program.

Uz stalnu predanost klupskim zvucima i praćenju scene, glavna imena koja stižu na festival pokazuju svu raskoš elektroničke glazbe današnjice. Dimensions festival se uvijek izdvajao zbog nekoliko ključnih razloga: posvećenost uzbudljivom programu, ekskluzivni i premijerni nastupi, te ukusna mješavina novih heroja i pravih legendi.

image

Popis izvođača za Dimensions 2022.

PRESS

S uvijek visokom razinom kvalitete zvuka, motom kako je glazba uvijek na prvom mjestu i kontinuiranim njegovanjem zajednice izdavačkih kuća i klupskih partnera i ove godine Dimensions će predstaviti neke od vodećih glazbenika na sceni, te još veći raspon glazbenih stilova, s glazbenicima u vrhuncu njihove karijere.

image

Dimensions Festival

PRESS

Sve je spremno za 5 dana eklektične elektronike i najluđih after partyja na jadranskoj obali, raspored izvođača i satnicu možete provjeriti na stranicama organizatora. Najjeftinije regionalne ulaznice za festival potražite na linku, a sve druge informacije na službenom Facebook eventu.

Pravila nagradnog natječaja: ‘Gloria vas vodi na Dimensions Festival‘

Linker
19. travanj 2024 00:03