PREPORUKA

Ninina čarobna Shhhuma najveća je blagdanska oaza u Slavoniji

Najveća je ovo blagdanska oaza u Slavoniji jer osigurava zabavni program s odličnim glazbenim imenima koji jamče odličan provod.

Odvažite se posjetiti slikovitu Veliku podno Papuka gdje će vas dočekati Ninina čarobna Shhhuma osvijetljena s više od 200 tisuća lampica gdje je svaki pedalj fantastična kulisa za selfie s obitelji i prijateljima, dok će za odličnu atmosferu biti zaduženi Opća opasnost, Ivan Zak, Giuliano i diktatori, Feminem, Hanka Paldum, Žute Dunje, Tamburaški sastav Merak, Vigor i drugi.

image
Ninina čarobna Shhhuma

Uz izvrstan glazbeni program za dobar plesni korak pobrinuli su se domaći proizvođači, njih nešto više od 20-tak koji vas čekaju na adventskim kućicama gdje ćete moći isprobati delicije ovog kraja, kao što su šunka i kobasice od crne svinje, delikatesa ovog kraja, sarmu u lepinji, najveće motaj-smotaj palačinke, vina lokalnih vinara, poglavito kutjevačkog kraja, domaći gin, kuhanu rakiju, craft pivo, točeno ili kuhano, i dr. Za sve posjetitelje ulaz je besplatan, a Ninina čarobna Shhhuma otvorena je sve do 6. siječnja 2023. godine.

Dječja zabavna zona

Nininoj čarobnoj Shhhumi posebno se vesele najmlađi jer svaki dan ih očekuje druženje s Djedom Božićnjakom, zabava sa super interesantnim plišanim maskotama, klizalište, plesne radionice pod stručnim vodstvom. Tijekom vikenda mogu uživati i u tri ultra atraktivne radionice pod stručnim nadzorom edukatora, dok roditelji bezbrižno uživaju u blagdanskom raspoloženju i pripremljenim delicijama. Edukativno-zabavna radionica Upoznaj Shhhumu upoznat će najmlađe s najzanimljivijim geološkim pričama Papuka, a radionica Planinari u Shhhumi pružit će im vrhunska znanja za siguran boravak u prirodi. Božićna potraga u Shhhumi je najslasnija radionica u potrazi za čarobnim božićnim poslasticama, a naučit će ih i o orijentaciji u okružju.

image
Ninina čarobna Shhhuma
image
Ninina čarobna Shhhuma
image
Ninina čarobna Shhhuma

Dječji Doček Nove godine u podne

Sitno se odbrojava i do najvećeg slavonskog dječjeg Dočeka Nove godine u podne koji se održava 31. prosinca kada će sve posjetitelje glazbeno grijati Feminem i Libreto bend. Točno u podne puštat će se baloni, a najmlađi će moći okušati svoje plesno umijeće i u discu na ledu. Sve će to pratiti njihovi omiljeni junaci iz animiranih filmova i Djed Božićnjak s punom vrećom poklona. Detaljan program potražite na Ninina čarobna Shhhuma.

image
Ninina čarobna Shhhuma
image
Ninina čarobna Shhhuma
Linker
18. travanj 2024 03:48