DREAM POINT

Novi concept store u Dežmanovom prolazu koji vrijedi posjetiti

Dežmanov prolaz jedna je od omiljenih lokacija u Zagrebu, koja nas unatoč činjenici da se nalazi u strogom centru svojom šarmantnom atmosferom odvaja od gradske užurbanosti. U toj maloj, ali vibrantnoj shopping destinaciji odnedavno možete pronaći Dream point concept store, trgovinu za aktivne, slobodne, prirodi usmjerene ljude.

Projekt interijera izradila je arhitektica Sunčica Mastelić Ivić, koja rado ističe suradnju s Dream Point timom: "U izradi ovog projekta interijera pokušali smo pokazati jedinstvo ideje skupine proizvoda, i interijerskog oblikovanja i dekoriranja. Zato je prostor interijerski predstavljen u ležernom skandinavskom stilu, s regalima od natur furnirane šperploče, koji nas podsjećaju na vezu s prirodom i vanjskim svijetom. Na zid u pozadini aplicirana je zidna ilustracija - rad nagrađivane animatorice i ilustratorice Hane Tintor, napravljena posebno za ovaj interijer. Njezin zidni art prikaz je doživljaja osnovnih ciklusa prirode - kiše, vode, sunca, biljnog svijeta. Nadamo se da smo tako ovaj mali prodajni prostor načinili posebnim zaustavnim punktom u prepoznatljivoj Dežmanovoj ulici."

image
John Pavlish
image
John Pavlish
image
John Pavlish

U Dream point concept storeu možete pronaći premium, održive brendove, vrhunske kvalitete i neodoljivog dizajna: Chilly‘s, Secrid, Gaston Luga, Wunderkey, Dock & Bay, Notabag i Brooklyn candle studio. Svaki od navedenih brendova poseban je i jedinstven na svoj način, a svojom filozofijom predstavljaju protutežu takozvanoj brzoj modi i priklanjaju se društvenom pokretu održivog pristupa koji objedinjuje eko dizajn, nove tehnologije izrade vlakana, recikliranje i savjesnu potrošnju.

image
John Pavlish
image
John Pavlish
image
John Pavlish
Linker
03. travanj 2024 05:24