PROFIMEDIA
Bit će veselo

Od svjetske zvijezde do domaćih fešta: Evo što nas čeka na dočeku u 12 hrvatskih gradova

Diljem Hrvatske najluđa noć u godini proći će u znaku dobrih koncerata - pogledajte tko nastupa gdje.

Diljem Hrvatske najluđa noć u godini proći će u znaku dobrih koncerata - pogledajte tko nastupa gdje.

Vrhunac najveselijeg mjeseca u godini definitivno je Stara godina koja se u većim i manjim gradovima već tradicionalno obilježava besplatnim koncertima kako bi svi građani i njihovi gosti što veselije dočekali Novu godinu. Donosimo pregled najvećih ili najzanimljivijih dočeka u Hrvatskoj.

Šibenik

Definitivni pobjednik u najluđoj noći je dalmatinski grad Šibenik, koji će na trgu kod Katedrale sv. Jakova svim građanima i turistima pokloniti koncert svjetske zvijezde Róisín Murphy, a kao podrška irskoj pjevačici nastupa i Ida Prester sa sastavom Lollobrigida. Osim ovog spektakla unutar stare gradske jezgre bit će postavljeno i više pozornica.

image

Róisín Murphy vraća se u Šibenik, gdje je nastupala na ljeto 2018.

VANESA PANDZIC CROPIX

Zagreb

Glavni doček na Trgu bana Josipa Jelačića predvodi zagrebački bend Pips, Chips & Videoclips te duo Nipplepeople kao i niz talenata poznatih po nastupima u TV emisijama A strana i The Voice.

Split

Splićani također idu jako ove godine, zabavljaju ih najjača imena splitske scene - Severina i Vojko V. Ne sumnjamo da će na Rivi biti vruće unatoč zimskoj sezoni.

Dubrovnik

Na otvorenoj pozornici našeg turističkog dragulja za koncert će se pobrinuti Ante Gelo i njegov bend, a poseban gost Petar Grašo uvest će Dubrovčane u Novu godinu uz neizostavan vatromet.

image

Severina pjeva u svom Splitu

MATEA SMOLCIC SENCAR

Pula

Istarski grad svojim građanima priredio je doček uz jednu od naših najpoznatijih pjevačica. Nina Badrić uvest će Puljane u Novu godinu.

Osijek

Osječane i njihove goste u Silvestarskoj noći ove godine zabavljat će popularni pop rock bend Crvena jabuka i to na središnjem trgu.

Vukovar

Jedna od najvećih legendi Mate Mišo Kovač za doček Nove godine nastupa u Vukovaru.

Mali Lošinj

Veselo će biti na glavnom gradskom trgu ovog otočnog grada, jer će nastupati Neno Belan i njegovi Fiumensi, a građani će moći uživati u ponudi s obližnjih kućica ugostitelja.

image

Matija Cvek nastupa u Biogradu na Moru

SLAVEN JANDJEL

Biograd na Moru

U ovom obalnom gradiću sve građane i goste za doček Nove godine uveseljavat će popularni Matija Cvek kao i splitska grupa CAMBI.

Rovinj

Još jedan glazbenik koji će radnu Novu godinu imati u svom gradu je Tony Cetinski, koji nastupa u Rovinju, uz njega će na pozornicu izaći i hard rock sastav iz obližnje Pule - Atomsko sklonište.

Varaždin

Jedan od malobrojnih gradova na cijelom svijetu koji u Novu godinu ulazi trčeći je Varaždin. Tradicija koja traje od 1977. kada je otrčana prva novogodišnja utrka upravo u Varaždinu, nastavit će se i na samom početku 2023. Na Silvestrovo građane će zabavljati svestrani bend Dobre vibracije.

Koprivnica

Novogodišnja fešta uz Dražena Zečića sprema se u ovom podravskom gradu.

Linker
26. travanj 2024 20:46