U Tisnom

Ples u čarobnom ambijentu: Gloria vas vodi na festival Outlook Origins

Festival Outlook Origins održat će se od 28. srpnja do 2. kolovoza u prekrasnoj uvali The Garden Resorta u Tisnom, na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella‘s, te uz neizostavne boat i after partyje.

Jedan od najdugovječnijih elektronskih festivala na jadranskoj obali, Outlook već godinama privlači publiku iz svih krajeva svijeta. Outlook Origins održat će se od 28. srpnja do 2. kolovoza u prekrasnoj uvali The Garden Resorta u Tisnom, te na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella‘s, uz neizostavne boat i after partyje, a Gloria.hr dijeli 2 x 2 ulaznice za taj glazbeni spektakl.

Sve što trebate je:

  • Pratiti Instagram profil Gloria.hr u razdoblju od 20. do 22. srpnja 2022.
  • Ispod objave kojom vas pozivamo da se prijavite na naš natječaj odgovoriti na postavljeno pitanje
  • Dvoje dobitnika po dvije festivalske ulaznice za festival Outlook Origins, objavit ćemo na Instagramu u nakon petka 22. srpnja iza 15 sati.

Pravila nagradnog natječaja: Gloria vas vodi na festival Outlook Origins

image

Outlook Origins

PRESS

Outlook festival lani je već otkrio promjenu u nazivu i konceptu, pa smo tako dobili Outlook Origins, novo ime koje obećava povratak izvornim korijenima i temeljima na kojima je izgrađeno ovo najveće svjetsko slavlje sound system kulture. Outlook Origins, nakon nezaboravnog desetljeća provedenog na tvrđavi Punta Christo pored Pule, pronašao je svoj dom u prekrasnom okruženju The Garden Resorta u Tisnom.

image

Outlook Origins

PRESS
image

Outlook Origins

PRESS

Izvorno smješten u Petrčanima, The Garden je bio mjesto na kojem je Outlook započeo svoj put 2008. godine, a sad se festival vratio u ovo intimno okruženje kako bi proslavio sve ono što ga čini toliko jedinstvenim. Festivalski program će biti brižno odabran kako bi naglasio sve temelje koje čine Outlook: dubstep, dub, reggae, drum‘n‘bass, jungle i grime.

image

Outlook Origins

PRESS

Organizatori su se uz bogat glazbeni program pobrinuli i da publika iz regije ima mogućnost kupovine povoljnijih regionalnih ulaznica, a o sve detalje i novosti oko festivala pratite na službenom Facebook eventu.

Linker
20. travanj 2024 18:24