NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX
Tri festivalska dana

Prvi Mini Manouche Festival u Zagreb donosi dašak francuske gastronomije i vrhunskog jazza

Od 7. do 9. ožujka koncept Mlinček ugostit će neke od najznačajnijih imena domaće, ali i međunarodne, gypsy swing scene.

Od 7. do 9. ožujka koncept Mlinček ugostit će neke od najznačajnijih imena domaće, ali i međunarodne, gypsy swing scene.

Ožujak, mjesec frankofonije, otvara vrata pravoj glazbenoj poslastici i čarima francuske kulture i gastronomije. Koncept Mlinček, novootvoreni moderni bar s francuskim twistom u Zagrebu, organizira prvi Mini Manouche Festival od 7. do 9. ožujka.

Tijekom tri festivalska dana, ugostit će neke od najznačajnijih imena domaće, ali i međunarodne, gypsy swing scene. Inspiriran legendarnim gitaristom, Jeanom "Djangom" Reinhardtom te jazz violinistom Stéphanom Grappellijem, gypsy swing poznat je i pod nazivom manouche jazz.

image

Mini Jazz Manouche Festival održava se od 7. do 9. ožujka

PRESS

Kako bi iskustvo bilo potpuno, servirat će se i neodoljivi francuski gastro specijaliteti - poput autohtonih sireva, muštarde, terina i drugih delicija. Naravno, tu su i vrhunska francuska vina koja će dodatno obogatiti doživljaj.

image

Ulaznice su dostupne preko sustava Entrio.hr

PRESS

Ulaznice po cijeni od 10€ (za jedan dan) ili 25€ (za sva tri dana) dostupne su putem sustava Entrio.hr. Uz svaku kupljenu ulaznicu daruje se i kupon za jednu čašu francuskog vina!

Linker
28. travanj 2024 22:37