Lidija Iveković

 BRUNO ZLOMISLIć
"You Are Wanted?"

Prvi put u Hrvatskoj: Traže se talenti koji će bio dio tima velikih zvijezdi i inozemnih produkcija

Konvencija pod nazivom "You Are Wanted" održava se po prvi puta u hotelu Westin, 20. i 21.01.2024. uz svjetski poznata imena iz estrade.

Konvencija pod nazivom "You Are Wanted" održava se po prvi puta u hotelu Westin, 20. i 21.01.2024. uz svjetski poznata imena iz estrade.

Prva i najveća konvencija ovakvog tipa u Hrvatskoj vođena jednom od najpoznatijih koreografkinja Lidijom Iveković, vlasnicom velikog Plesnog studija Escape, koja koreografirala za BBC serije McMafia i Hotel Portofino, ali i Netflixov film DJ Ibiza, uz to bila je dio koreografskog tima na Eurosong u Oslu. Organizirala je i 40 plesača za Europsko prvenstvo u rukometu, košarci, koreografirala i nebrojene reklame za naše i strano tržište među kojima je i reklama s nogometašem Joškom Gvardiolom, plesala na turnejama Nine Badrić, Severine, Lane Jurčević, Tonija Cetinskog, kao i u broadwayskim mjuziklima u inozemstvu. Svoje znanje i stručnost već dugo prenosi i na mlade talente, a sada na nadolazećoj konvenciji kreće u potragu za novim plesačima koji će dobiti priliku surađivati s velikim domaćim i svjetskim zvijezdama i produkcijama.

Najveća plesna agencija Wanted u regiji traži nove talente, a oči širom otvorene uz koreografkinju Lidiju Iveković imaju i ostali svjetski poznati plesači poput Maje Kereš, plesačica Justin Timberlakea, Žiga Sotlar – koreograf turneje Jelene Rozge i brojnih balkanskih zvijezdi kao i estradne zvijezde Sare Jo koja će biti dio eventa. Tu su još i Tina Walme i Mario Valentić pobjednici Plesa za zvijezdama i brojni drugi predavači.

Lidija je pionir hrvatske entertainment industrije, koja je razvila brojne generacije plesača, a ovaj puta nudi šansu novim nadama da nakon dvodnevne konvencije ostvare svoje snove i rade s najvećim zvijezdama Hrvatske, regije Balkana, ali i otvore prozor u svijet.

Za to će se pobrinuti instruktori i predavači koji će plesače pripremiti za audiciju, a već sada posebnu pažnju izaziva atraktivna estradna zvijezda Sara Jo i sama uvijek okružena odličnim plesačima, Maja Kereš prva plesačica do Justina Timberlakea između ostalih brojnih projekata u SAD-u, Žiga Sotlar koreograf za novu turneju Jelene Rozge, ali i druge balkanske zvijezde i evente, Tina Walme poznata influencerica i pobjednica "Plesa sa zvijezdama"; Mario Valentić profesor kineziologije, ali i pobjednik "Plesa sa zvijezdama"; Dolores Duvnjak hrvatska koreografkinja koja živi i radi u Njemačkoj s poznatim estradnim licima, Manuela Kamikovski diplomirana psihologica posvećena izgradnji pozitivnog odnosa prema nama samima, Virna Hošnjak poznata koreografkinja i plesna pedagogica.

image

Tina Walme, Mario Valentić, Snježana Schillinger i Lidija Iveković

BRUNO ZLOMISLIć

Konvencija pod nazivom "You Are Wanted" održava se po prvi puta u hotelu Westin, 20. i 21.01.2024. od jutra do mraka uz svjetski poznata imena iz estrade.

Posebnost konvencije je da uz plesne tehnike jazz-a, heels-a, hip hop-a, latin fusion-a i komercijalnog stila, polaznici će nakon plesa imati još sat vremena razgovora sa svakim predavačem koji će podijeliti svoj inspirirajući plesni put: uspjehe, padove i ponovne uspjehe. "Poanta konvencije je učenje, a ne savršenstvo. Da bi bili "Wanted" za bilo koji event možemo se inspirirati Tik Tok-om, ali i dalje naše tijelo mora doći osjetiti ples. Osim plesnih predavača, istaknula bi Saru Jo kao pjevačicu koja će pričati o drugoj strani suradnje iz perspektive artista te što ona najviše cijeni kod plesača", kaže Lidija.

Cilj konvencije je da početni plesači nauče puno praktičnog i teoretskog znanja u plesnoj branši te ostanu motivirani za daljnji rad, a oni malo iskusniji će imati priliku surađivati s najvećom plesnom agencijom u Hrvatskoj. Više informacija možete pronaći na Instagram profilu @wantedagencycroatia.

image

Koreografkinja Lidija Iveković plesala je na turnejama Nine Badrić, Severine, Lane Jurčević, Tonija Cetinskog kao i u broadwayskim mjuziklima

BRUNO ZLOMISLIć
Linker
26. travanj 2024 00:09