Veliki koncert

Romantičan spektakl za posebnu noć: Gloria vas vodi na koncert Stinga u Zagrebu

Najromantičnija Noć vještica ove godine je u Zagrebu, gdje te večeri 31. listopada natupa Sting u Areni.

Sting stiže u Zagreb, u sklopu svoje hvaljene svjetske turneje u zagrebačkoj Areni nastupa u ponedjeljak 31. listopada. Za koncert ovog slavnog britanskog glazbenika koji se u našoj metropoli održava za Haloween, odnosno Noć vještiva, traži karta više. My Songs je naziv njegova 14. studijskog albuma, kao i promotivne turneje, no obožavatelji ovog Britanca baršunastog glasa i majstora na basu, moći će uživati i u njegovim brojnim hitovima iz bogate karijere. Gloria.hr svoje čitatelje vodi na Stingov koncert u Areni, dijelimo 2 x 1 ulaznicu.

Sve što trebate je:

  • Pratiti Instagram profil Gloria.hr u razdoblju od 22. do 25. listopada 2022.
  • Ispod objave kojom vas pozivamo da se prijavite na naš natječaj odgovoriti na postavljeno pitanje
  • Dvoje dobitnika po jednu ulaznicu za Stinga u Zagrebu, objavit ćemo na Instagramu nakon utorka 25. listopada iza 15 sati.

Sting je srca publike zarobio još kao član grupe Police, a zatim i svojim samostalnim radom. Za svoje mnogobrojne hitove nagrađen je nagradom Grammy čak 17 puta. Ova turneja opisana je kao glazbeno putovanje kroz vrijeme, a publika može uživati u njegovim brojnim hitovima: "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne", "Demolition Man", “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle”...

Nedavno organizatori zagrebačkog koncerta morali pustiti dodatne ulaznice za tribine, a otvorili su se i novi sektori sjedenja na tribinama. Tako je sada moguće kupiti i ulaznice u kategoriji Tribina gore 1 po cijeni od 390 kuna i Tribina gore 2 po cijeni od 320 kuna.

Ova turneja duo je iščekivana, kao i drugi glazbeni spektakli. Započela je 2019. kada je izašao album My songs, zatim su svi datumi iz 2020., uključujući i onaj zagrebačkog nastupa, odgođeni zbog pandemije. u međuvremenu je glazbenik objavio novi album The Bridge, a publika koja je morala čekati dvije godine da ga vidi i čuje uživo, imat će priliku čuti i oko pet novih pjesama s tog albuma.

image

Sting u Zagrebu

PRESS

I u Stingovoj Engleskoj vlada prava pomama za njegovim koncertom, u Londonu je rasprodao šest koncerata u Palladiumu. Britanski tisak Stingove je nastupe opisao hvalospjevima - The Times je My Songs proglasio "majstorskim tečajem"; "Sting ostaje nedvojbeno vješt izvođač sa zlatnim katalogom pjesama". The Telegraph je koncert opisao kao "rijetku poslasticu", a The Guardian je Stinga hvalio kao "gotovo besprijekoran" s "uzvišenom pop alkemijom". Specijalni gost i predgrupa Stingu bit će njegov sin, glazbenik Joe Sumner.

Ulaznice su u prodaji putem Eventim.hr sistema i na prodajnim mjestima Eventima.

Pravila nagradnog natječaja: ‘Gloria vas vodi na koncert Stinga u Zagrebu‘

Linker
19. travanj 2024 16:58