PRESS
HR Days

Rovinj u svibnju postaje prijestolnica svjetskog HR-a!

Bliži se 12. po redu konferencija "HR Days" koja će se održati 8. i 9. svibnja u Rovinju, a uključuje inspirativna predavanja stručnjaka svjetskog glasa, okrugle stolove o aktualnim temama s tržišta rada i trendovima u zapošljavanju, rekordan broj praktičnih radionica i nezaboravan tulum.

Bliži se 12. po redu konferencija "HR Days" koja će se održati 8. i 9. svibnja u Rovinju, a uključuje inspirativna predavanja stručnjaka svjetskog glasa, okrugle stolove o aktualnim temama s tržišta rada i trendovima u zapošljavanju, rekordan broj praktičnih radionica i nezaboravan tulum.

Rovinj će uskoro ugostiti 12. izdanje konferencije "HR Days" - najvećeg i najznačajnijeg okupljanja zajednice ljudskih potencijala u ovom dijelu Europe. Konferenciju organizira portal MojPosao koji je dio Alma Career grupacije, a tijekom dva dana trajanja, 8. i 9. svibnja, posjetitelji će moći uživati u inspirativnim predavanjima stručnjaka svjetskog glasa, intrigantnim okruglim stolovima te sudjelovati na nikad većem broju praktičnih radionica. Nakon višemjesečnog predanog rada na organizaciji, ovogodišnja konferencija će ponuditi najbogatiji program dosad.

image
PRESS

Naglasak će biti na temama poput upravljanja low performerima, ugradnje kulture održivog poslovanja, privlačenja talenata, primjene umjetne inteligencije u HR-u te povećanja prediktivne valjanosti u regrutaciji. Na pozornici će se pojaviti neke od najvećih zvijezda HR-a poput Ronana Harringtona, Armina Trosta, Geertrui Mieke De Ketelaere, dr. Maggi Evans, Alexa Hera, te Kena i Debre Corey. Osim inspirativnih predavanja konferencija će obuhvatiti i dva zanimljiva okrugla stola. Prvi dan donosi panel pod nazivom „Cultural fusion na tržištu rada – kako gradimo mostove inkluzije prema stranim radnicima“, a drugi panel „To return or not to return“ koji će pažnju usmjeriti na prednosti i nedostatke povratka radnika u urede te alternativnih rješenja poput fleksibilnog radnog vremena ili rada na daljinu. Konferencija će ove godine ponuditi i rekordan broj praktičnih radionica koje pružaju konkretne alate i rješenja za svakodnevne izazove u HR-u. Sudionici mogu sudjelovati u radionicama poput "Možemo li postati otporni na stres?", "Jednaka plaća za jednak rad", "Driving profit and increasing predictive validity in recruitment" i "Neuroznanost u stvaranju visoko funkcionalnih timova", koje jamče revoluciju u praksi upravljanja ljudskim potencijalima.

image
MRVAC ALEN

Sudionici će imati priliku upoznati i inovativne HR prakse, projekte te inicijative koje su tvrtke iz Hrvatske, Slovenije, Sjeverne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Srbije implementirale u svoja poslovanja te na taj način povećale kvalitetu rada svojih zaposlenika i poslovne rezultate. Najuspješnija među njima će s ponosom preuzeti titulu Najbolje regionalne HR prakse. Nakon službenog dijela programa, zabava tek počinje, a sudionike konferencije očekuje noć puna nezaboravnih trenutaka na plesnom podiju uz bend Retrodukcija. Također, za sve željne dodatnog networkinga, pripremljen je tzv. "nulti dan" 6. svibnja, koji će ponuditi druženje uz "Wine tasting & speed dating" radionicu.

Linker
25. travanj 2024 23:52