BLAGDANSKI UGOĐAJ

Tražite božićne filmove? Ovo je 6 noviteta na Netflixu koji zadovoljavaju sve kriterije

Za vrijeme blagdana najljepše je ušuškati se ispod dekice i upaliti dobar film, a ako su vam dosadili dobro poznati božićni klasici, Netflix kao i svake godine ima i nekoliko novih naslova.

U blagdanskom razdoblju osim druženja s obitelji, odlaska na domjenke i zabave, uživanja u hrani (i zanemarivanja kilaže) nema ljepšeg do odmaranja u toplom domu uz šalicu najdražeg toplog napitka i dobar film. Iako su u tom razdoblju neizostavni božićni klasici kao što su "Kako je Grinch ukrao Božić" ili Sam u kući", koje s veseljem svake godine gledamo, ne treba propustiti ni novitete koji nose dašak božićnog duha. Na Netflixu ćemo tako i ove godine moći gledati nove naslove i to različitih žanrova - od romantičnih komedija do animiranih filmova za djecu.

Love at First Sight
Došao na Netflix 15. rujna

image

Film Love at First Sight dobro se uklapa u blagdanski ugođaj

Netflix

Možda se pitate zašto navodimo film koji je na Netflix došao u rujnu, no iako film "Love at First Sight" nije klasičan božićni film, zapravo se dobro uklapa u božićni ugođaj jer je radnja ovog tinejdžerskog ljubavnog filma smještena u blagdansko razdoblje, točnije pet dana prije Božića. Radnja se vrti oko Hadley i Olivera koji se zaljube na letu iz New Yorka za London, no šanse da se ikada ponovno nađu čine se nemogućima.

The Claus Family 3
Došao na Netflix 8. studenog

image

Film The Claus Family 3 prati sestre i braću koji pokušavaju spasiti Božić

Netflix

Izvorno belgijska, ova fantastična drama s blagdanskom tematikom „The Claus Family” debitirala je na Netflixu 2020. godine, a nastavak je došao godinu dana kasnije. Sada, nakon dvije godine, redatelj Ruben Vandenborre donosi nam i treće izdanje filma koji je originalno na flamanskom jeziku, uz dotupnu englesku sinkronizaciju, a Netflix najavljuje: “Kad isporuka darova krene po zlu i djed Noël upadne u nevolju, brat i sestra Jules i Noor moraju zajedno raditi kako bi spasili Božić. No pitanje je mogu li to napraviti?"

Best. Christmas. Ever!
Došao na Netflix 16. studenog

image

Best Christmas Ever! nova je romantična komedija

Cr. Scott Everett White/Netflix

Svake godine dobivamo novu romantičnu komediju, a ove godine to je "Best. Christmas. Ever!", film redateljice Mary Lambert koji se temelji na originalnoj priči Charlesa Shyera i Todda Calgija Gallicana. Radnja ovog 80-minutnog filma vrti se oko prijateljstava koja su stavljena na kušnju zbog jednog božićnog newslettera. Glumačka ekipa uključuje Heather Graham, Jasona Biggsa, Brandy Norwood i Matta Cedeña.

Family Switch
Dolazi na Netflix 30. studenog

image

Family Switch prati obitelj Walker u kojoj dolazi do zamjene tijela

Netflix

Božić nije središnja tema ove nove komedije, no radnja se odvija u blagdansko vrijeme pa ga ipak stavljamo na popis božićnih filmova. Film govori o neobičnoj situaciji u kojoj članovi obitelji Walker nakon susreta s astrologom zamijene tijela. Glumačka postava uključuje već dobro poznata lica poput Eda Helmsa, Jennifer Garner, Emmu Myers te Ritu Moreno i Bradyja Noona.

The Bad Guys: A Very Bad Holiday
Dolazi na Netflix 30. studenog

image

The Bad Guys: A Very Bad Holiday prati zabavne likove u njihovom božićnom pothvatu - pljački

Netflix

Još jedan božićni specijal dolazi na streaming platformu krajem studenog. "The Bad Guys: A Very Bad Holiday" 22-minutni je animirani film kuće DreamWorks koji prati likove u planiranju božićne pljačke. Zapravo je riječ je o prequelu filma “The Bad Guys” koji nažalost više nije dostupan na Netflixu.

Christmas As Usual
Dolazi na Netflix 6. prosinca

image

Christmas As Usual norveška je romantična komedija

Netflix

Ova nova romantična komedija scenarista i redatelja Pettera Holmsena dolazi iz Norveške. Film govori o mladoj ženi Thei koja se vraća u svoj rodni grad kako bi sa svojom obitelji proslavila tipični norveški Božić. Međutim, ove godine sa sobom dovodi svog dečka Jashana koji je Indijac. Tipični Božić pretvara se u burno, ali i dirljivo blagdansko razdoblje koje će svačije predrasude i tradicije staviti na kušnju. Ida Ursin-Holm, Mads Sjøgård Pettersen i Kanan Gill glavne su zvijezde filma.

Linker
15. travanj 2024 01:54